Van harte welkom!

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op drupa 2024 te Düsseldorf

Op drupa 2024 draait alles rond de actuele uitdagingen in onze industrie: duurzaamheid, digitalisatie, competitivteit en werknemers. U kan al met spanning uitkijken naar de nieuwe producten die HEIDELBERG in hall 1te Düsseldorf zal voorstellen, en dit zowel voor het commerciële als het verpakkingssegment.

Ontdek hoe u de huidige uitdagingen in de drukindustrie kan overwinnen. Verbeter uw huidige prestaties en maak uw business "future-proof" met ons breed productportfolio aan services en End-to-End oplossingen.

Onze thema's op drupa 2024.

Hoe haal ik voordeel uit digitalisatie?

Maak gebruik van "end to end"autonoom drukken dankzij gedigitaliseerde workflows, de nieuwe maatstaf in de industrie, en dit zowel voor commercieel als verpakkingsdrukwerk.

Hoe kan ik duurzaam maar toch economisch rendabel produceren?

Leer hoe u uw drukprocessen kan optimaliseren ten einde uw afval, uitstoot en energieverbruik te minimaliseren.

Hoe kan ik efficiënter produceren?

Ontdek hoe u de productiviteit en efficiëntie kan verhogen om zo de kostendruk te verminderen en de competitiviteit te verhogen.

Hoe kan ik profiteren van digitalisering?

Profiteer van autonoom end-to-end printen voor de productie van zowel commercieel drukwerk als verpakkingen met sterk gedigitaliseerde workflows die nieuwe maatstaven zetten in de industrie.

HEIDELBERG@drupa Duesseldorf

Van 28 mei tot 7 juni.

HEIDELBERG op de drupa te Düsseldorf.

Wat kan u in hall 1 verwachten?

We zullen u een end-to-end hooggeautomatiseerde workflow tonen die aan de noden van de industriële verpakkingsdruk tegemoet komt. De focus zal liggen op de vraag hoe u uw competitiviteit kan verhogen en dit onder prijsdruk en met veranderende omstandigheden: Robotica en automatisatie in de postpress samen met de Speedmaster XL106 en een productiesnelheid van 21.000vel/u is één van de meest efficiënte oplossingen oin de markt. Als alternatief voor offset stellen we u de Boardmaster voor in combinatie met Intellimatch: een echte game-changer voor verpakkingsdruk met hoge volumes.

Commerciële drukkerijen kunnen een geïntegreerde end-to-end workflow met Prinect verwachten. Met de automatisatie vanaf het belichten van de plaat tot en met het opspannen hiervan en de nieuwe generatie CutStar, zal Push to Stop end-to-end een nieuwe standaard in offsetdruk worden. Voeg hierbij nog de collaboratieve robotica in de afwerking met de Stackstar C en u zal zien dat un productie efficiënter en economischer wordt als voordien.

HEIDELBERG@drupa Duesseldorf

Wil u meer weten over HEIDELBERG@DRUPA2024?

We staan klaar om de vragen die u hebt te beantwoorden!
Verplichte velden*

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.