Consumables for prepress

Verbruiksgoederen voor prepress

Onze producten stellen u in staat om rendabel te produceren en betrouwbare resultaten te bereiken:

 • Platen en bijbehorende chemische producten: ons assortiment telt verschillende analoge en CtP-drukplaten die geschikt zijn voor alle courante lasers, zowel in violet- als in thermisch bereik. Het assortiment bevat ook platen in aluminium en polyester.
 • Films en bijbehorende chemische producten: met Saphira biedt Heidelberg u een reeks rapid access films en chemische producten voor diverse Heidelberg-plaatbelichters en alle filmbelichters die verkrijgbaar zijn op de markt.
 • Proofingmateriaal: de volledige waaier verbruiksgoederen voor proofing met getrouwe kleurweergave.
 • Flexomateriaal: profiteer van de ruime keuze voor digitale en analoge flexografie en andere toebehoren voor flexodruk.

Consumables for prepress
Consumables for presses
Consumables for presses

Voor drukpersen

In ons assortiment vindt u alles wat u nodig hebt voor perfect drukwerk: van inkten, lakken en rubberdoeken tot reinigingsproducten:

 • Drukinkten: wij leveren inkten voor klassieke en UV-procedés en speciale inkten, van kits voor CMYK-processen tot gemengde inkten.
 • Lakken en vernissen: het ruime assortiment lakken en vernissen beschermt de producten niet alleen, maar zorgt voor een verfijnde afwerking. In dit assortiment vindt u het juiste product voor het perfect en gelijkmatig aanbrengen van lak.
 • Rubberdoeken: de rubberdoeken zorgen voor een nauwkeurige druk- en onberispelijke inktoverdracht. Wij bieden een gevarieerd assortiment aan de beste kwaliteit voor alle toepassingen.
 • Rubberrollen: voor de fabricage van de rollen worden uitsluitend in de fabriek geteste rubberverbindingen gebruikt, zodat de inkt- en bevochtigingsrollen drukresultaten van hoge kwaliteit garanderen over een lange gebruiksduur.
 • Perschemie: de chemische producten helpen u om uitstekende drukresultaten af te leveren. Het assortiment bevat reinigingsproducten, bevochtigingsoplossingen, alcoholvervangers en andere chemische producten.
 • Materiaal voor drukpersen: ook inzake inktbakfolie, wasdoeken en spraypoeders is alleen het beste goed genoeg. Ook in dit segment voldoet Saphira aan alle eisen en behoeften.

Saphira voor digitaal drukken:

De belangrijkste uitdaging bij digitaal drukken is op een betrouwbare en consistente manier de beste drukkwaliteit bereiken. Vooral als u de twee drukprocessen in dezelfde mate wilt gebruiken, zijn reproduceerbare en vergelijkbare resultaten een noodzaak.

De producten uit ons assortiment Saphira Digital werden speciaal ontwikkeld voor de Fire productportfolio digitale printsystemen en voor gesofisticeerde opdrachten. Ze zijn van hoge kwaliteit en uitermate kostenefficiënt. Hun veelzijdige toepassingsmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich van uw concurrenten onderscheidt. U kunt een grote verscheidenheid aan opdrachten rendabel produceren en aan de meeste veeleisende behoeften van uw klanten voldoen met indrukwekkende resultaten.

Consumables for postpress

Verbruiksgoederen voor postpress

Uiteraard bieden we ook een selectie Saphira-verbruiksgoederen voor postpress:

 • Snijmaterialen: onze snijmessen zijn precisie-instrumenten, vervaardigd in Duitsland, die langer scherp blijven.
 • Bindmaterialen: voor bindtoepassingen levert Saphira niet alleen lijmen, maar ook niet- en sealdraad.
 • Kleefmaterialen voor vouwdozen: voor vouwdozen bieden we dispersielijmen aan die specifiek werden ontwikkeld voor snelheden tot 650 m/minuut.
 • On-press veredelen: Het Cito RSP systeem biedt u de mogelijkheid om in eigen huis te veredelen. U installeert het snel en gemakkelijk op de laatste toren van uw drukpers (druk- of laktoren).
 • Vouwmaterialen: bij ons vindt u diverse vouwmaterialen, zoals Tech-ni-Fold ril- en perforeermessen, banderollen, dispersielijm of de speciale Saphira-reiniger die specifiek werd ontwikkeld om de vouwcilinders tegelijk grondig te reinigen en op te frissen.

Consumables for postpress
Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.