HEIDELBERG Customer Portal

Eén portaal om alles te beheren

Welkom bij het nieuwe HEIDELBERG Customer Portal Het unieke digitale portaal dat makkelijk toegang geeft tot apps voor de productie en workflow, statistieken, services en onderhoud, winkelen en tools voor de administratie.

Met andere woorden: alles wat u nodig hebt om uw drukkerij probleemloos en met rendement te laten draaien.

Vereenvoudig uw bedrijfsoperaties door middel van een enkele interface voor het raadplegen van informatie en het krijgen van ondersteuning, alsook voor het het stroomlijnen van de verantwoordelijkheden binnen uw drukkerij.

HEIDELBERG Customer Portal
HEIDELBERG Customer Portal
HEIDELBERG Customer Portal

Het is makkelijk in de cloud.

Het nieuwe HEIDELBERG Customer Portal bevindt is volledig cloud-gebaseerd, dus up-to-date data zijn altijd binnen handbereik waardoor u er altijd makkelijk toegang tee heeft, onafhankelijk vanaf welk apparaat .

De gebruiksvriendelijke en volledig te personaliseren interface maakt het erg gemakkelijk om te zien wat er momenteel van belang is, en stelt u in staat onmiddellijk actie te ondernemen.

Reduceer touchpunten en verkrijg volledige transparantie in uw drukkerij.

De voordelen in het kort.

 • Alles wat u nodig heeft voor uw drukkerij en bedrijfsoperaties is in één keer toegankelijk.
 • De in de cloud gevestigde architectuur kan op elk apparaat worden gebruikt en geeft altijd en overal toegang tot gegevens.
 • Gegevens in realtime over de processen en statistieken waardoor de productiviteit en efficiency kunnen worden verbeterd.
 • Door artificiële intelligentie ondersteunde meldingen en aanbevelingen om actie te ondernemen.
 • Consistente gegevens, betrouwbaarheid en veiligheid
 • Geoptimaliseerd om te reageren op alle types apparaten waardoor het navigeren makkelijk en intuïtief verloopt.
 • Maximale flexibiliteit dankzij dashboards die kunnen worden gepersonaliseerd

Perfect georganiseerd

Wij hebben alles voor u gecategoriseerd waarbij we eenvoud in gedachten hadden. Hier volgt een kort overzicht van de belangrijkste toepassingen in het HEIDELBERG Customer Portal.

 • Graphic_Arrow Created with Sketch.

  Statistieken

  Voor het eerst worden alle relevante gegevens samengebracht in één oplossing. . Deze worden in real time voorgesteld en kunnen worden geïnterpreteerd in de nieuwe Print Shop Analytics. Een overzichtelijk programma voor de statistieken dat uw bedrijf ondersteunt met een holistisch overzicht van 360°.

 • Workflow Created with Sketch.

  Productie

  Hier bevindt zich alles wat u helpt bij het voorbereiden, produceren en beheren van de workflow van uw productie. De app Inventory Management voorziet u van up-to-date informatie over verbruiksgoederen. De Prinect Direct Workflow Apps gaan een revolutie veroorzaken in uw beheer van de workflow.

 • Service Created with Sketch.

  Ondersteuning

  Verkrijg een volledig overzicht van de huidige service-incidenten en de onderhoudsstatus, waaronder predictive maintenance of gebruik de Online Training App voor toegang tot nuttige bronnen over allerlei onderwerpen.

 • Shopping_Cart Created with Sketch.

  Winkelen

  Verkrijg direct toegang tot de eShop van HEIDELBERG met eenvoudige bestelprocessen en aanbiedingen die zijn aangepast aan uw machinepark. Tevens kan u bestellingen volgen en een volledig overzicht krijgen van alle facturen (niet in elk land beschikbaar).

 • Tag Created with Sketch.

  Administratie

  Maak gebruik van het voordeel dat een grondig, snel en makkelijk overzicht van al uw apparatuur en contracten biedt.

Insights

Insights gebruikt belangrijke productiecijfers om prestaties te evalueren en te interpreteren, zodat problemen snel kunnen worden geïdentificeerd en gerapporteerd. Met realtime waarschuwingen en configureerbare dashboards krijgt u een uitgebreid beeld van belangrijke statistieken, vergelijkt u deze met doelstellingen en identificeert u problemen in specifieke delen van de drukkerij. Bovendien kunt u met realtime machinebewaking en drilldown-analyse de voortgang, machinesnelheid en status op afstand volgen.

Benchmarking

Benchmarkingrapporten bieden gedetailleerd inzicht in de machineprestaties in het marktsegment, waardoor anonieme vergelijking met concurrenten mogelijk is voor verbetering en opvolging. Ontdek verborgen potentieel in uw portfolio om concurrerend te blijven, terwijl u ook de taakverdeling ten opzichte van het totale productievolume visualiseert.

Performance Advisor Technology (PAT)

PAT maakt gebruik van de enorme hoeveelheid gegevens die gegenereerd worden door duizenden persen die verbonden zijn via de HEIDELBERG Cloud. Deze krachtige AI-tool bewaakt en analyseert de persprestaties, detecteert afwijkingen en biedt praktische suggesties voor optimalisatie. Door de aanbevelingen van PAT te implementeren, kunt u tijd besparen, verspilling verminderen en de persprestaties verbeteren, waardoor de productiviteit toeneemt. Bovendien biedt PAT eenvoudig te begrijpen grafieken en inzichten die potentiële besparingen laten zien.

Haal het maximum uit Print Shop Analytics

Gebruikers dienen de beschikking te hebben over de nieuwste Prinect Production Manager softwareversie 21.10 om het maximum uit de nieuwe HEIDELBERG Customer Portal te halen. Deze software is een must-have om gebruik te kunnen maken van Print Shop Analytics.

PSA

Maak gebruik van toekomstige groeikansen

Het aantal apps in het HEIDELBERG Customer Portal zal blijven toenemen. In de toekomst zullen gebruikers ook voordeel halen uit apps die de workflow van de productie automatiseren - voor zowel digitaal als offset drukken.

Meld u aan bij het nieuwe HEIDELBERG Customer Portal en neem een diepe duik in het brede assortiment aan digitale services en functies.

Meld u nu aan


”Dankzij HEIDELBERG hebben we nu de kans om iets te creëren dat echt groots is...”

Gerhard Schmolt, Pressroom Manager
Pinguin Druck


”Om doelen te bereiken, heb je zeer accurate evaluaties nodig...en Print Shop Analytics is hiervoor essentieel .”

Alexander Mende, Managing Director
Pinguin Druck

HEIDELBERG Customer Portal
Meld u nu gratis aan.

Het HEIDELBERG Customer Portal staat gratis ter beschikking voor alle klanten van HEIDELBERG.
*Deze velden zijn verplicht.

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.