Ontvang een offerte

Magazine.

Label & Flexo.

In Label & Flexo, het periodiek relatiemagazine van Heidelberg Benelux, leest u visies van ondernemende mensen in de de flexo- en label-industrie.

De grote vraag naar opvallende etiketten en verpakkingen in combinatie met ‘just in time’-levering stelt hoge eisen aan de productie. Heidelberg Benelux focust zich al jaren op de flexo- en label-industrie met een uitgebreid pakket oplossingen, consumables en services: Gallus-persen (met inline technologie voor de hoogste efficiëntie), Gallus Screeny, Flint drukplaten, Lohmann plaatmontagetapes voor flexodruk, Praxair rasterwalsen en de Kodak Flexcel NX-technologie.

Nieuwe uitgave
Begin september 2019 verscheen het eerste nummer van ons nieuwe magazine Label & Flexo, met daarin onder meer aandacht voor de Labelexpo Europe, testimonials van klanten, ons Gallus portfolio en onze flexo consumables.

Klik door onze nieuwste editie. Aarzel niet om ons uw opmerkingen en suggesties te sturen op redaction.bnl@heidelberg.com.

Veel leesplezier!

Uw Label & Flexo redactieteam

{{ media.alt }}
30% beter met Phoenix

Laurent Piérard, Site Manager: "De Phoenix UV LED is precies, minder vervuilend en snel. We kunnen sjablonen produceren in minder dan twee minuten, wat een tijdwinst rond de 30% oplevert tegenover onze vorige procedés.”

Naar het volledige artikel
Spitstechnologie voor de labelmarkt

Jorge Denaux: "We bieden een uitgebreid gamma van Gallus smalbaan rotatiepersen voor de productie van labels."

Naar het volledige artikel
Labelexpo Europe

Van 24 tot en met 27 september 2019 zijn Heidelberg en Gallus vanzelfsprekend aanwezig op Labelexpo Europe in Brussel. U vindt ons in hal 5.

Naar het volledige artikel
Flexo consumables

Reinhilde Stoffels, Product Manager Flexo: “We hebben jarenlange ervaring in flexografie, zowel in narrow web, wide web als corrugated. We ondersteunen onze klanten graag bij de keuze voor de juiste consumables, een belangrijke schakel in de productieketen.”

Naar het volledige artikel
Kies een uitgave

Meer info

Hoe kunnen we u helpen?

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig. * Deze velden zijn verplicht.