Kopen en verkopen van tweedehands drukmachines

Wanneer u uw gebruikte apparatuur rechtstreeks bij Heidelberg koopt, weet u dat u samenwerkt met een betrouwbare partner met een lange geschiedenis, technische competentie en passie voor drukwerk. En wanneer u uw gebruikte apparatuur inruilt, zal Heidelberg opnieuw aan uw zijde staan als betrouwbare partner.

Als klant van Heidelberg profiteert u van het meest uitgebreide ondersteuningsnetwerk van de printmedia-industrie, de tijdige beschikbaarheid van onderdelen en servicevoorstellen die flexibel op uw behoeften zijn afgestemd. Meer dan 2 000 hoog opgeleide specialisten zorgen ervoor dat uw productie soepel verloopt en dat u het potentieel van uw investering volledig kunt benutten.

Revisie-service

Een Heidelberg blijft altijd een Heidelberg - zelfs als hij tijdens zijn leven van eigenaar verandert. Het revisieprogramma van Heidelberg is uniek. Er zijn opties voor elke behoefte en elk budget. Deze variëren van een eenvoudige controle, via reiniging tot een volledige revisie in een van onze verschillende centra over de hele wereld. De originele Heidelberg-onderdelen die wij in dit proces gebruiken, zijn uw garantie voor een langere levensduur van de machine.

Actuele aanbiedingen van gebruikte machines

Wist u dat Heidelberg de grootste herverkoper van gebruikte Heidelberg apparatuur wereldwijd is.

Ons aanbod omvat honderden gereviseerde kwaliteitsmachinesvoor prepress, druk en afwerking. Voor meer details over ons huidige aanbod kunt u onze internationale website raadplegen of ons contactformulier gebruiken.

Customer testimonials

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder.
Schrijf ons
Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.