Gallus Labelmaster
Gallus Labelmaster

Gallus Labelmaster

De Gallus Labelmaster is een nieuwe definitie van conventioneel etiketten printen. Gallus Labelmaster biedt minder complexiteit, een unieke en perfecte prijs-prestatieverhouding met de bekende Gallus kwaliteit en levert een hoge kosteneffectiviteit.

Gallus Labelfire 340

Gallus Labelfire 340

De Gallus Labelfire 340 combineert de nieuwste digitale druktechnologie met de voordelen van conventionele druk- enafwerkingstechnologie en legt de lat hoger bij het drukken van etiketten. Het nieuwe digitale inline-etikettendruksysteem, dat door Gallus en Heidelberger Druckmaschinen AG gezamenlijk is ontwikkeld, beschikt over een printmodule met ultramoderne inkjetprintkoppen en drukt af met een resolutie van 1200 x 1200 dpi native.

Gallus Labelfire 340
Gallus ECS 340
Gallus ECS 340

Gallus ECS 340

De Gallus ECS 340 staat voor een uiterst kostenefficiënte productie van etiketten. De granieten basis maakt hem bijzonder duurzaam en zorgt voor een soepele werking.

Gallus TCS 250

Gallus TCS 250

De Gallus TCS 250 combineert een breed scala aan druk-, veredelings- en afwerkingsmogelijkheden om aan alle eisen te voldoen. De modulaire uitbreidbaarheid van dit machinesysteem maakt het tot de eerste keuze, met name voor etiketten met de hoogste kwaliteitseisen.

Gallus TCS 250
Digital Embellishment Unit
Digital Embellishment Unit

Digitale veredelingseenheid

De Digital Embellishment Unit (DEU) kan inline digitaal lakken met behulp van UV-inkjettechnologie en zowel matte, glanzende als soft-touch effecten aanbrengen op het substraat in verschillende diktes.

Gallus RCS 430

Gallus RCS 430

De Gallus RCS 430 ondersteunt zes printprocessen en heeft het drukken van etiketten geherdefinieerd door maximale flexibiliteit te bieden. Het platformconcept, het modulaire ontwerp en de hoge mate van automatisering stellen etikettendrukkers in staat kostenefficiënt kleine en middelgrote oplagen van topkwaliteit te produceren.

Gallus RCS 430

Geïnteresseerd in onze oplossingen voor
etikettendruk in rotatie?

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder.
Schrijf ons
Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.