Stansen en pregen

Easymatrix 106 C/CS.
Easymatrix 106 C/CS.

Occasioneel stansen en pregen.

Easymatrix 106 C/CS.

Met een output van 7.700 vellen per uur en korte insteltijden staat het Easymatrix 106 C/CS stanssysteem voor productiviteit en kosteneffeiciëntie tot het 106-formaat. Het verwerkt materialen van 90 tot 2.000 g/m². Zelfs golfkarton tot een dikte van 4 mm kan worden verwerkt.

Promatrix 106 CS.

Professioneel stansen en pregen.

Promatrix 106 CS.

Het Promatrix 106 CS stans- en preegsysteem overtuigt met precisie in de vouwkartonproductie. Met een output van 8.000 vellen per uur en korte insteltijden staat het garant voor productiviteit en kostenefficiëntie tot en met het 106-formaat. Het verwerkt materialen van 90 tot 2.000 g/m². Zelfs golfkarton tot 4 mm dikte kan worden verwerkt.

Promatrix 106 CS.
Promatrix 106 CSB.
Promatrix 106 CSB.

Professioneel stansen en pregen met separatie.

Promatrix 106 CSB.

De Promatrix 106 CSB is volledig uitgerust om consequent te presteren in veeleisende vouwdoosproductiebedrijven. Hij is met name geschikt voor bedrijven die hun productiekosten willen verlagen en de productietijd willen verkorten door handmatige bewerkingen te elimineren, maar ook voor gevestigde verpakkingsdrukkers die al op industriële schaal produceren en hun capaciteit willen vergroten of verouderde apparatuur willen vervangen.

Mastermatrix 106 CSB.
Mastermatrix 106 CSB.

Stansen en pregen in het industriële segment.

Mastermatrix 106 CSB.

De Mastermatrix 106 CSB is speciaal geoptimaliseerd voor een hogere machinesnelheid (max. 9.000 vellen per uur), een hogere productiviteit en kortere insteltijden.

Rotatiestansen

Speedmaster XL 106-D.
Speedmaster XL 106-D.

Rotatiestansen met Speedmaster XL-technologie.

Speedmaster XL 106-D.

Heidelberg stelt normen voor de productie van in-mold labels met de Speedmaster XL 106-D voor rotatiestansen en brengt de hoge productiesnelheden en kwaliteit van de Speedmaster-persen over op postpress. In-mold etiketten worden bijvoorbeeld gebruikt in voedselverpakkingen, huishoud- en verzorgingsproducten en verfemmers.

Speedmaster XL 106-DD.

Speedmaster XL 106-DD.

De Speedmaster 106-DD stansmachine met twee eenheden combineert een andere belangrijke productiestap in één enkele bewerking. De eerste eenheid plaatst het injectiegat met uiterste precisie door middel van een matrijs op een magnetische cilinder. Zelfs de kleinste gaatjes van vijf millimeter diameter zijn mogelijk. Het afval wordt betrouwbaar verwijderd door een extra afzuigsysteem.

Speedmaster XL 106-DD.
Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder.
Schrijf ons
Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.