Stahlfolder Ti.
Stahlfolder Ti.

Miniatuur vouwen in het middenformaat.

Stahlfolder Ti.

De Stahlfolder Ti 36 en Ti 52 vouwmachines zijn een goede oplossing in het kleine en middelgrote formaatprogramma. Als flexibele allrounders met maximaal drie vouwstations en maximaal zes sluitplaten voldoen ze op overtuigende wijze aan de meest uiteenlopende eisen. Ze bestrijken niet alleen betrouwbaar een breed scala aan vouwtypes, maar kunnen ook uitdagende taken met complexe vouwen moeiteloos aan.

Stahlfolder BH/CH.

Het professionele gamma vouwmachines.

Stahlfolder BH/CH.

Onze beproefde Stahlfolder BH/CH vouwmachines bieden alle voordelen die u van Heidelberg mag verwachten: hoge betrouwbaarheid, stabiele productiviteit en een betrouwbare vouwkwaliteit. Het compacte ontwerp en de automatiseringsopties vereisen slechts een minimum aan instellingen. Dit maakt het voor u gemakkelijker om te beginnen met professioneel vouwen en brengt uw vouwwerk op het niveau van de modernste normen.

Stahlfolder BH/CH.
Stahlfolder TH/KH.
Stahlfolder TH/KH.

Flexibele vouwmachines voldoen aan individuele eisen.

Stahlfolder TH/KH.

Onze Stahlfolder TH-tassenvouwmachines en Stahlfolder KH-combinatievouwmachines zijn consequent modulair opgebouwd. Hierdoor kan u uw assortiment uitbreiden met gespecialiseerde toepassingen, nieuwe werkterreinen betreden en indien nodig meer waarde toevoegen. Zo bent u ook in de toekomst verzekerd van succes.

Stahlfolder TH/KH 82-P.

De hoogste productiviteit bij de beste kwaliteit.

Stahlfolder TH/KH 82-P.

De nieuwe Stahlfolder TH 82-P en KH 82-P vouwmachines zijn speciaal ontworpen voor de eisen van de industriële katernenproductie. Verhoog uw output tot 50 procent met de gestaffelde vouwmethode. De vouwkwaliteit en processtabiliteit blijven behouden, omdat het niet nodig is de machinesnelheid te verhogen.

Stahlfolder TH/KH 82-P.
Stahlfolder TX 96.
Stahlfolder TX 96.

Compromisloos efficiënte katernenproductie.

Stahlfolder TX 96.

De combinatie van het verwerken van oblong formaat en gestaffeld vouwen combineert twee methodes om de prestaties te verhogen in één machine. Het resultaat is optimale efficiëntie - een volledig nieuw prestatieniveau in industrieel katernenvouwen.

Autonoom stapelen van stapels katernen.

Stahlfolder P-Stacker.

Wist u dat de operator van een vouwmachine in de industriële sector elke shift een gewicht van 7 ton verplaatst, wat ongeveer overeenkomt met een grote, volwassen olifant ? Verminder nu de werklast van uw operator en benut zo het volledige potentieel van uw zeer productieve vouwmachine. De P-Stacker stapelt tot 300 pakketten per uur - snel genoeg om zelfs de meest productieve vouwmachine bij te houden. Hij kan een stapelhoogte tot 1,06 m produceren op EPAL 1 Euro-pallets.

  • Robuuste, duurzame industriële robot
  • Eén grijper voor alle standaard handtekeningformaten
  • Eenvoudige bediening via grafische gebruikersinterface en volledig automatische instelling van alle make-ready parameters
  • Automatisch invoegen van tussenlagen door de robot
  • Draaien van de handtekeningpakketten door de robot (eerste pagina boven naar eerste pagina onder)

Complementary solutions

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder.
Schrijf ons
Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.