Als centraal platform integreert Prinect naadloos alle stappen van de drukwerkproductie in consistente processen. Van het klantcontact tot de productie, het eindproduct en de facturering.

Of uw bedrijf nu klein of groot is, of het nu gaat om commercieel drukwerk, verpakkingsdrukwerk of etikettendrukwerk - Prinect is de juiste oplossing.

Minder complexiteit, hogere winst.

Drukken opnieuw uitgevonden.

"Een drukpers moet drukken." In de praktijk wordt echter slechts 30% van het potentieel gemiddeld benut*. Een reden hiervoor is dat in het prepress gedeelte op hun capaciteitslimiet werken. De cruciale factor: deze gebieden zijn goed voor 55% van de doorlooptijd van een afdruktaak*. De oplossing hiervoor ligt in intelligente machines die gestandaardiseerde printprocessen autonoom organiseren en verwerken. De vereiste: de harmonieuze interactie van zes sleutelfactoren.

Integreer klanten.
Webportals vereenvoudigen de communicatie en automatiseren workflows. Het resultaat: meer efficiëntie, meer klantenservice, meer omzet.

Verminder touchpoints.
Minder contactpunten en meer automatisering ontketenen ongerealiseerd potentieel. Doorvoer neemt toe.

Verhoog de productiviteit en werktijd.
Efficiënte planning en automatische beschikbaarheid van gegevens verhogen de bedrijfstijd en productiviteit. De winst neemt toe.

Papierverspilling en opslag verminderen.
Optimale materialen zorgen voor reproduceerbare productie. Het papierafval neemt af.

Optimaliseer de consistentie en reproduceerbaarheid.
Standaardisatie biedt zekerheid en consistentie. Productie is meer voorspelbaar.

Business Intelligence.
Business Intelligence levert goede informatie. Voor besluitvorming op basis van echte feiten.

* Heidelberg Research.


Prinect Production.

Prinect Production digitaliseert uw drukkerij. Het automatiseert de productie en het kleur- en kwaliteitsbeheer, terwijl het ook belangrijke gegevens levert voor analyses en rapportage. U laat uw klanten terugkomen en maximaliseert uw prestaties met een slimme workflow.

Met Prinect Production bespaart u niet alleen tijd en geld. U heeft ook de zekerheid dat uw succes op lange termijn onze eerste prioriteit is. Met Prinect Production hoeft u niet langer losse softwaremodules aan te schaffen. U krijgt een slimme productieworkflow voor het hele productieproces, gefactureerd op basis van het geproduceerde volume.


Prinect Business.

Prinect Business integreert uw bedrijfsprocessen, uw productie, uw analyses en uw klanten in de slimme drukkerij workflow. Door uw commerciële processen te automatiseren krijgt u nieuwe vrijheid, maximaliseert u uw marges en vervult u de wensen van uw klanten.

Prinect Business bevat alles wat u nodig heeft om uw commerciële processen te beheren. En gaat nog verder. Prinect Business integreert niet alleen uw klanten en helpt u de contactmomenten te verminderen. Met intelligente processen legt u tegelijkertijd de basis voor industriële, geautomatiseerde productie.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder.
Schrijf ons
Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.