Een veelheid aan mogelijkheden.

De nieuwe Speedmaster-generatie biedt voor elke eis de juiste drukpers. Profiteer van de verscheidenheid aan modellen en de mogelijkheden die digitalisering biedt. Zo bent u optimaal uitgerust voor de toekomst en kunt u flexibel en met een hoge productiviteit inspelen op nieuwe eisen.

Voor kleine en middelgrote ondernemingen

Speedmaster SX 52.
Speedmaster SX 52.

Uniek in A3 formaat.

Speedmaster SX 52.

Zeer productief in A3 formaat 35 x 50. Zowel met UV-technologie voor hoogwaardige afwerkingen als als achtkleuren- of schoon- en weerdrukpers. De Speedmaster SX 52 is een echt alternatief voor drukkerijen om te concurreren met web-to-print en digitaal drukwerk. Profiteer van superieure kwaliteit en open nieuwe markten. Uitgerust met ultramoderne technologie en het nieuwe bedieningsconcept, is hij gemakkelijk te gebruiken en stelt hij betrouwbaar hoge normen.

Speedmaster SX 74.

Sterke prestaties, te allen tijde.

Speedmaster SX 74.

Top kwaliteit. Korte insteltijden. Optioneel uitgerust met hoge uitleg, als schoon- en weerdrukpers of met UV-kit. De Speedmaster SX 74 is de beste keuze voor het economisch drukken van klassieke commerciële opdrachten in het middenformaat 50 x 70. Uitgerust met de modernste technologie en het innovatieve bedieningsconcept verwerkt hij verschillende jobs snel en flexibel. Het efficiënte gebruik van energie en materialen zorgt bovendien voor een positieve milieu- en kostenvoetafdruk. Onderscheid u van de concurrentie en profiteer van hoge winsten met de Speedmaster SX 74.

Speedmaster SX 74.
Speedmaster CX 75.
Speedmaster CX 75.

Compacte variëteit.

Speedmaster CX 75.

Een brede waaier aan toepassingen en een grote verscheidenheid aan substraten. Een vellenloop met tegendrukcilinders van dubbel formaat. De Speedmaster CX 75 biedt een indrukwekkende veelzijdigheid in het 50 x 70-formaat, waardoor het een echt multitalent is. Dankzij zijn kleine oppervlak past de compacte Speedmaster CX 75 perfect in bijna elke persruimte. State-of-the-art technologie en het nieuwe bedieningsconcept maken ongekende prestaties mogelijk, voor een succesvolle toekomst op zowel economisch als duurzaam gebied.

Speedmaster SX 102.

Uniek, met schoon- en weerdruk.

Speedmaster SX 102.

This perfecting press in 70 x 100 format is the perfect investment in the future for commercial printers, publishers, and web-to-print print shops. Apart from high output, the precision of our unique perfecting technology and the perfect sheet travel ensures constantly high quality on both sides.

Speedmaster SX 102.

Voor industriële drukkerijen

Speedmaster XL 75.
Speedmaster XL 75.

Flexibiliteit voor alle eisen.

Speedmaster XL 75.

Topkwaliteit met maximale beschikbaarheid. Uiterst efficiënt en gebruiksvriendelijk. De Speedmaster XL 75 kan zelfs de meest veeleisende opdrachten in het formaat 50 x 70 moeiteloos aan. De Speedmaster XL 75 is ontworpen voor de meest veeleisende toepassingen op het gebied van commercieel drukwerk, etiketten en verpakkingen. Ervaar maximale flexibiliteit en productiviteit dankzij de uitgebreide configuratiemogelijkheden.

Speedmaster XL 75 Anicolor 2.

Voordelig voor kleine oplagen.

Speedmaster XL 75 Anicolor 2.

De Speedmaster XL 75 met Anicolor 2 zonder inktzones en met kort inktwerk is ontworpen voor een snelle en kosteneffectieve productie van zelfs kleine oplagen in offsetkwaliteit. Het inktwerk bestaat uit een rasterwals en een kamerrakel en maakt gebruik van een speciale inktapplicatiemethode. Het resultaat is een snelle en constante inktgeving. De opdrachten zijn al na enkele vellen klaar voor productie. Bij grotere oplagen zijn de voordelen van de offset-technologie moeilijk te ontkennen.

Speedmaster XL 75 Anicolor 2.
Speedmaster CX 92
Speedmaster CX 92

Ideaal voor commercieel drukwerk in DIN-formaat.

Speedmaster CX 92.

De Speedmaster CX 92 is op maat gemaakt voor commerciële printopdrachten in DIN-formaat. Hij biedt u dan ook een oplossing met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding, voor de rendabele productie van brochures, catalogi en flyers.

Speedmaster CX 104

Ideeën omzetten in winst.

Speedmaster CX 104.

De veelzijdige Speedmaster CX 104 met zijn nieuwe formaat kan moeiteloos alle materialen verwerken, van licht papier tot karton voor verpakkingen. Zelfs in het hoge prestatiebereik met snelheden tot 16.500 vellen per uur maakt hij niet alleen indruk op verpakkingsprofessionals, maar ook op commerciële drukkers en etikettendrukkers.

Speedmaster CX 104
Speedmaster XL 106.
Speedmaster XL 106.

Prestaties op zijn best.

Speedmaster XL 106.

Veelvuldige veranderingen van jobs. Lange runs zonder kwaliteitsvariaties. Stabiele productiesnelheden van 18.000 vellen per uur in enkelzijdig of dubbelzijdig. De Speedmaster XL 106 is de meest intelligente Speedmaster tot nu toe. De intelligente interactie van alle automatiseringscomponenten maakt een kosteneffectieve printproductie mogelijk. Ervaar prestaties op zijn best, zowel in klassiek commercieel drukwerk als in complexe toepassingen voor verpakkingsdrukwerk.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder.
Schrijf ons
Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.