Versafire EV
Versafire EV

Veelzijdige toepassingen en veredeling.

Versafire EV.

De Versafire EV wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan toepassingen en de zeven speciale kleuren. De machine levert hoge kwaliteit en biedt de mogelijkheid van betrouwbare productie van CMYK standaard opdrachten, maar ook de verfraaiing met zeven speciale toners: Wit, Vernis, Neon Geel, Neon Roze, Onzichtbaar Rood, Goud en Zilver.

Versafire EP

High-end professionele print productie.

Versafire EP.

De Versafire EP produceert 115 of 135 A4-pagina's per minuut en kan papier tot 470 g/m² verwerken. Daarnaast print de machine bannerformaat met een maximale lengte van 1260mm simplex en 1030mm auto duplex. Een top beeldkwaliteit met een nieuwe resolutie van 4.800 × 2.400 dpi gecombineerd met een hoge output en betrouwbare productie maken het de perfecte match voor de grafische industrie.

Versafire EP
Versafire EM
Versafire EM

Zwart-wit digitale A3 pers.

Versafire EM.

Hoewel steeds meer drukwerk in full-color wordt gevraagd, zijn er nog steeds goede redenen voor digitale machines in zwart-wit. Zowel het merendeel van de inhoud van boeken als de meeste gepersonaliseerde elementen van vandaag worden nog steeds in zwart-wit gedrukt en kunnen het meest kostenefficiënt worden geproduceerd met een specifieke monochrome digitale machine zoals de Versafire EM van Heidelberg.

Prinect Digitaal frontend
Prinect Digitaal frontend

Aanvullende oplossingen.

Prinect Digitaal frontend.

Het Prinect Digital Frontend ondersteunt de standaardisatie van de productie. Alle stappen - inclusief job creatie, preflight controle, kleurbeheer en impositie - kunnen worden geautomatiseerd om de kosten te optimaliseren.

Prinect Color Toolbox & PDF-Toolbox.
Prinect Color Toolbox & PDF-Toolbox.

Productiemiddelen voor Versafire.

Prinect Color Toolbox & PDF-toolbox.

Bereik perfect kleurbeheer met Prinect Color Toolbox en vereenvoudig het dagelijkse werk met PDF's met Prinect PDF Toolbox.

Van gewone commerciële opdrachten tot verpakkingen in kleine oplagen,
van vijfde kleur tot gepersonaliseerde toepassingen:

Ontdek een wereld van mogelijkheden
met Versafire.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder.
Schrijf ons
Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.