Geïntegreerd succes

Ontdek Versafire LP & LV, de combinatie van offset kwaliteit en digitaal voor ongekende efficiëntie en kosteneffectieve productie van kleine oplagen en uitdagende printproducten. Breng een revolutie teweeg in uw printmogelijkheden, combineer de voordelen van beide methoden en blijf de concurrentie voor. Of het nu om korte of lange runs gaat, met de Versafire-serie zit je goed. Geen enkele opdracht is te klein of te moeilijk voor een Versafire.

Naadloze integratie

De nieuwe Versafire LV- en LP-persen kunnen standalone worden gebruikt of worden geïntegreerd in de Prinect Production Manager-workflow. De Prinect Digital Frontend (DFE) zorgt voor een eenvoudige en WYSIWYG impositie en een snelle RIP verwerking met een hoge mate van automatisering. Met een Prinect DFE is het zeer eenvoudiger om te integreren met andere digitale en/of offsetpersen en snel te wisselen van machine.

Versafire LP

De Versafire LP is een krachtig vierkleuren digitaal printsysteem, afgestemd op de commerciële sector. Met een productiviteit van maximaal 2.600.000 A4-pagina's per maand blinkt hij uit in het verwerken van grote volumes. De machine biedt een uitzonderlijke productiekwaliteit en hoge uptime, dankzij inline kleur- en registercontrole en de optionele ‘perfect stack’-functionaliteit. De Versafire LP zorgt voor betrouwbare en kwalitatieve resultaten. Bovendien biedt de Versafire LP een opmerkelijke veelzijdigheid aan substraten van 40g tot 470g of 600 micron.

Versafire LV

De Versafire LV is een veelzijdig vijfkleuren digitaal printsysteem dat een wereld aan mogelijkheden opent. Met zijn brede scala aan toepassingen en de toevoeging van zeven speciale kleuren biedt het ongeëvenaarde mogelijkheden. Het heeft een indrukwekkende productiviteit met een printvolume van maximaal 850.000 A4-pagina's per maand. De Versafire LV zorgt voor een efficiënte en betrouwbare output en voldoet aan uw hoge volume-eisen met een uitzonderlijke substraatveelzijdigheid van 40g tot 470g.

Versatility

Versafire bevat geavanceerde technologie en een intuïtief UI-concept, waardoor u beschikt over de nodige tools voor succes. Geniet van de veelzijdigheid van het werken met een breed scala aan substraten, waaronder synthetische materialen en verschillende gramsgewichten van 40g tot 470g.

Gebruikerservaring

De intuïtieve gebruikersinterface biedt een ongekende printervaring, ondersteund door uitgebreid trainingsmateriaal en hulp op afstand. Orders worden zeer gemakkelijk aangemaakt en de Prinect DFE maakt vervolgens een preflight check en maakt indien nodig automatisch correcties door bijvoorbeel ontbrekende afloop toe te voegen. De automatisering kan zover gaan dat er geen operator aan te pas hoeft te komen en dat de impositie en selectie van papier volledig automatisch gedaan wordt. Dit is met name voordelig voor drukkerijen die te maken hebben met beperkte middelen in de vorm van hoogopgeleid personeel. Profiteer van de trainingsopties op afstand en op locatie om uw printmogelijkheden te verbeteren en uw workflow te optimaliseren.

Ook verkrijgbaar: zwart-wit digitale A3-pers.

Versafire EM.

Hoewel steeds meer printproducten in full colour worden gevraagd, zijn er nog steeds goede redenen voor digitale zwart-witmachines. Zowel het merendeel van de inhoudspagina's van boeken als de meeste van de huidige gepersonaliseerde elementen worden nog steeds in zwart-wit afgedrukt en kunnen het meest kostenefficiënt worden geproduceerd met een speciale monochrome digitale machine zoals de Versafire EM van HEIDELBERG.

Prinect Digitaal frontend
Prinect Digitaal frontend

Aanvullende oplossingen.

Prinect Digitaal frontend.

Het Prinect Digital Frontend ondersteunt de standaardisatie van de productie. Alle stappen - inclusief job creatie, preflight controle, kleurbeheer en impositie - kunnen worden geautomatiseerd om de kosten te optimaliseren.

Prinect Color Toolbox & PDF-Toolbox.
Prinect Color Toolbox & PDF-Toolbox.

Productiemiddelen voor Versafire.

Prinect Color Toolbox & PDF-toolbox.

Bereik perfect kleurbeheer met Prinect Color Toolbox en vereenvoudig het dagelijkse werk met PDF's met Prinect PDF Toolbox.

Van gewone commerciële opdrachten tot verpakkingen in kleine oplagen, van vijfde kleur tot gepersonaliseerde toepassingen:

Ontdek een wereld van mogelijkheden met Versafire.

Boek een gratis demonstratie!

Ervaar ongeëvenaarde flexibiliteit en ontgrendel een nieuw niveau van mogelijkheden in digitale druk - met de Versafire LV en LP. Neem vandaag contact met ons op om een gratis demonstratie te boeken.

*Deze velden zijn verplicht.


Ik ben geïnteresseerd in de volgende demonstratie:
Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.