Contact

Ontvang een offerte

Magazine.

Label & Flexo.

In Label & Flexo, het periodiek relatiemagazine van Heidelberg Benelux, leest u visies van ondernemende mensen in de de flexo- en label-industrie.

De grote vraag naar opvallende etiketten en verpakkingen in combinatie met ‘just in time’-levering stelt hoge eisen aan de productie. Heidelberg Benelux focust zich al jaren op de flexo- en label-industrie met een uitgebreid pakket oplossingen, consumables en services: Gallus-persen (met inline technologie voor de hoogste efficiëntie), Gallus Screeny, Flint drukplaten, Lohmann plaatmontagetapes voor flexodruk, Praxair rasterwalsen en de Kodak Flexcel NX-technologie.

Nieuwe uitgave
Begin september 2019 verscheen het eerste nummer van ons nieuwe magazine Label & Flexo, met daarin onder meer aandacht voor de Labelexpo Europe, testimonials van klanten, ons Gallus portfolio en onze flexo consumables.

Klik door onze nieuwste editie. Aarzel niet om ons uw opmerkingen en suggesties te sturen op redaction.bnl@heidelberg.com.

Veel leesplezier!

Uw Label & Flexo redactieteam

{{ media.alt }}
Toegevoegde waarde met Gallus

"De 6-kleuren Gallus flexorotatiepers draait meer dan ooit op volle toeren,” aldus managing director Jan de Klein.

Naar het volledige artikel
Innoveren, altijd innoveren

Dirk Cantens, Managing Director: “De Kodak Flexcel NX-systemen zijn hoogtechnologische machines die we perfect in onze workflow hebben geïntegreerd. Op kwalitatief vlak maken ze de hoogste drukkwaliteit mogelijk met rasterlineaturen die vergelijkbaar zijn met die van offset en diepdruk.

Naar het volledige artikel
Kies een uitgave

Meer info

Hoe kunnen we u helpen?

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig. * Deze velden zijn verplicht.