News.

Drukta: "Say hello to Heidi"
In een opvallende campagne – met een hoofdrol voor Kamagurka – maakte grafisch bedrijf Drukta deze zomer de komst van een Heidelberg Speedmaster XL 75 bekend. Het gaat om een achtkleuren machine, recto verso.
Naar het volledige artikel
Drukkerij Tesink - Prinect Business Manager. Optimale efficiency.
“Deze allround MIS oplossing voor het optimaliseren van alle processen in grafische bedrijven, is echt fenomenaal,” aldus Siebrand Weesjes, directeur van Drukkerij Tesink in Zutphen.
Naar het volledige artikel
Kapsenberg van Waesberge: “Toen we kennismaakten met de Heidelberg Versafire, waren we eigenlijk direct verkocht.”
“Toen we kennismaakten met de Heidelberg Versafire, waren we eigenlijk direct verkocht.” Aldus Hans van Klaveren, technisch directeur bij Kapsenberg van Waesberge in Rotterdam.
Naar het volledige artikel
Nieuw rapport van Smithers Pira toont aan dat de Heidelberg persen de productiefste zijn in de grafische industrie en de laagste kost per vel genereren
Het nieuwe rapport van Smithers Pira – “Real production capability of pre-owned sheetfed litho presses” – analyseert de drukkost van bijna 450 tweedehands vellenoffsetpersen van minder dan 10 jaar oud van vijf verschillende fabrikanten.
Naar het volledige artikel

Meer info

 • Prinect

  De geïntegreerde druk- en mediaworkflow Prinect verbindt alle afdelingen van uw drukkerij tot een intelligente fabriek.
  meer

 • Onderdelen

  Niets garandeert de werking van onderdelen op uw machines meer dan orginele Heidelberg service parts.
  meer

 • Ampersand

  In Ampersand, het periodiek relatiemagazine van Heidelberg Benelux, leest u visies van ondernemende mensen in de grafimedia- en communicatiebranche.
  meer