Originele onderdelen.

 • Grondig getest en hebben hun sporen verdiend in de praktijk
 • Garanderen de hoge prestatie van uw hoogkwalitatieve Heidelberg-machine
 • Montage door gekwalificeerde servicemedewerkers van Heidelberg
 • Slimme logistiek en een wereldwijd distributienet met 24/7 levering overal ter wereld

Heidelberg-kwaliteit.

De hoge kwaliteitsnormen van Heidelberg gelden ook voor onze onderdelen. Alle onderdelen worden met dezelfde precisie gefabriceerd als alle andere Heidelberg-producten. Ze zijn dan ook uiterst betrouwbaar en behouden hun waarde.

Alleen originele Heidelberg-onderdelen garanderen het behoud van de maximale waarde van uw machine, want ze werden specifiek voor dit doel ontworpen, zodat u prestaties van hoge kwaliteit kunt leveren op lange termijn.

Elektronische onderdelencatalogus: bij elke drukpers ontvangt u een digitale Machine Components Scout – een programma waarmee u heel gemakkelijk het onderdeel dat u nodig hebt kunt opzoeken met een zelfverklarende zoekfunctie.

World Logistics Center: dankzij ons World Logistics Center in Wiesloch, het American Logistics Center in Indianapolis en onze Logistics Centers in Tokio en Hongkong bieden we wereldwijd logistieke prestaties die uniek zijn in de grafische sector. We hebben 120.000 verschillende onderdelen in stock en kunnen 95 % van alle bestelde onderdelen onmiddellijk verzenden en leveren, ook onderdelen voor machines die niet meer in serie worden gefabriceerd. We leveren in meer dan 170 landen op vijf continenten.

Meer info

 • Prinect

  De geïntegreerde druk- en mediaworkflow Prinect verbindt alle afdelingen van uw drukkerij tot een intelligente fabriek.
  meer

 • Ampersand

  In Ampersand, het periodiek relatiemagazine van Heidelberg Benelux, leest u visies van ondernemende mensen in de grafimedia- en communicatiebranche.
  meer