Reparaties en storingen.

  • Wereldwijd snelle en competente support, beschikbaar

Maximale prestatie gegarandeerd.

Machinestoringen moeten zo snel mogelijk en professioneel worden opgelost. Daarom beheren we het grootste servicenetwerk in de printmediasector. Zo kunnen we indien nodig effectiever, sneller en efficiënter een interventie uitvoeren in uw bedrijf. We beschikken over alle tools om u de best mogelijke support te bieden in alle omstandigheden.

De klok rond bereikbaar: onze telefooncentrale is 24 uur op 24 ter beschikking. We analyseren eerst uw machine via Remote Service. Een medewerker van het expertenteam of de technische specialist uit uw regio beantwoorden snel en persoonlijk alle technische vragen en vragen over de bediening van de machines.

Snel en competent: als een reparatie ter plaatse onvermijdelijk is,doen onze technici en installateurs er alles aan om het defect bij u in het bedrijf op te lossen. We beperken ons echter niet tot de vervanging van onderdelen. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw installatie optimaal presteert.

Dankzij intelligente diagnosetools lossen onze technici storingen op in recordtijd zodat u het werk snel kunt hervatten. Als er een onderdeel moet worden vervangen, gebruiken ze uitsluitend originele onderdelen. Dat garandeert de uitstekende prestaties van uw Heidelberg-apparatuur in de toekomst.

Meer info

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.

Ontvang een offerte