Ontvang een offerte

Revisie van de machines.

  • Uitsluitend gebruik van orginele Heidelberg-onderdelen
  • Service op maat, inclusief upgrades, onderhoud en reparaties

Modernisering en retrofitting.

De onderdelen voor drukpersen en grotere afwerkingsmachines worden elke dag zwaar belast bij productie aan hoge snelheid. De papierinvoer, de inkten en chemicaliën, de substraten en de hoge snelheid van de machines tijdens de productie zorgen voor slijtage van de besturingselementen en beperken dus de duurzaamheid van de materialen en hun functionaliteit.

Duurzame kwaliteit garanderen. De hoge productiekwaliteit van de Heidelberg-machines garandeert duurzame productiviteit op lange termijn en een uitstekende afdrukkwaliteit. Maar de levenscyclus van het gehele systeem is sterk afhankelijk van de functionalliteit van de individuele assemblages en het continue onderhoud van de machine. Na verscheidene jaren is vervanging van versleten onderdelen in het kader van een revisieproces dus is vaak onvermijdelijk. Maar uiteindelijk garandeert dit het behoud van de kwaliteit van uw machine voor de komende jaren.

Globaal concept. Een reivisie moet goed worden gepland. We bieden u een globaal serviceconcept dat we na een grondige inspectie samen met u in detail uitwerken. We beschikken over een breed gamma servicemodules, in verschillende stappen en aangepast aan uw behoeften, voor het onderhoud van uw machines op lange termijn.

Meer info

Hoe kunnen we u helpen?

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig. * Deze velden zijn verplicht.