Ontvang een offerte

Installatie en verhuizing van machines.

  • Hulp bij de installatie en verhuizing van uw Heidelberg-machines
  • Opstellen en aanpassen van lay-outvoorstellen
  • Advies inzake gebouwen, technische installaties, productiemiddelen en milieubescherming
  • Naleving van constructienormen en –standaarden, ook op ecologisch vlak
  • Complete transport- en installatieservice

Service vanaf het begin.

U wilt machines verhuizen of uw machine in de drukkerij installeren? De planning en uitvoering van dit type operaties vergt niet alleen grondige technische kennis maar ook de vereiste resources. Wij regelen alles en zorgen ervoor dat uw machine zo snel mogelijk weer aan de slag kan en feilloos functioneert.

Heidelberg SystemService plant samen met u de demontage en montage van de units en machines. Wij garanderen u ook een perfecte integratie van uw nieuwe machine in uw workflow en adviseren u over mogelijke optimaliseringen van uw productieomgeving of de integratie van nieuwe Prinect-modules.

Snelle indienststelling: de installatie en indienststelling zijn complexe processen die verreikende gevolgen hebben. Dankzij onze expertise en ervaring kunt u de termijn voor de indienststelling inkorten en de veiligheid van uw processen verhogen. Zowel bij een installatie als bij een indienststelling controleren we uw machine en voeren we de noodzakelijke revisies uit, we zorgen voor de instelling en correcte afstelling van alle besturings- en automatiseringscomponenten en geven richtlijnen aan uw operationele medewerkers.

Complete dienstverlening: onze service omvat de plaatsing en installatie van gemonteerd geleverde machines of machines die voor het transport werden gedemonteerd en het testen van alle functies en software. De machine wordt aan u overgedragen met een kwaliteitsattest van Heidelberg en een meettechnisch verslag.

Meer info

Hoe kunnen we u helpen?

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig. * Deze velden zijn verplicht.