Ontvang een offerte

Drukkerijoptimalisering

  • Geïntegreerde benadering voor drukkerijen – van advies tot implementatie
  • Verhoogt uw omzet dankzij de systematische toepassing van alle verbeteringsmogelijkheden
  • Individueel model: specifiek afgestemd op uw behoeften
  • Lage basiskosten, vergoeding afhankelijk van de resultaten

Nieuwe aanpak om uw winst te verhogen

Met de drukkerijoptimalisering bieden we u een uitgebreide analyse van uw volledige workflow en drukkerijprestaties in combinatie met een specifiek implementatieplan voor de optimalisering van uw activiteiten en het verlagen van de kosten. De verbeteringsmaatregelen zijn dus gericht op uw drukkerij in haar geheel.

Uw potentieel maximaal benutten: drukkerijoptimalisering heeft tot doel het potentieel van uw drukkerij maximaal te benutten en niet slechts een deel ervan. Daarom analyseren we niet alleen individuele componenten of systemen, maar het gehele proces, van de inkomende bestellingen tot de facturatie. Die integrale benadering begint met een analyse en advies en omvat alles tot de implementatie en de begeleiding van alle implementatiemaatregelen.

Uitgebreide analyse: dat vereist een gedetailleerd onderzoek van de drukkerij op alle niveaus: van de verkoopafdeling tot de front office, de logistiek en de administratie. De resultaten van die analyse dienen dan als basis voor het actieplan dat tot doel heeft de drukkerij in haar geheel te optimaliseren.

De maatregelen worden gerangschikt volgens prioriteit afhankelijk van de resultaten en elke maatregel wordt geverifieerd met een exacte berekening van de mogelijke besparingen en het verwachte rendement van de investering.

Meer info

Hoe kunnen we u helpen?

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig. * Deze velden zijn verplicht.