Verbruiksgoederen voor drukpersen.

 • Een uitgebreid assortiment verbruiksgoederen van uitstekende kwaliteit voor uw drukpersen
 • Zorgvuldig geselecteerd en getest door experten
 • Specifiek ontworpen voor uitzonderlijke resultaten en maximale efficiëntie

De beste uitrusting voor perfecte drukresultaten.

In ons assortiment vindt u alles wat u nodig hebt voor perfect drukwerk: van inkten, lakken en rubberdoeken tot reinigingsproducten:

Drukinkten: wij leveren inkten voor klassieke en UV-procedés en speciale inkten, van kits voor CMYK-processen tot gemengde inkten.

Lakken en vernissen: het ruime assortiment lakken en vernissen beschermt de producten niet alleen, maar zorgt voor een verfijnde afwerking. In dit assortiment vindt u het juiste product voor het perfect en gelijkmatig aanbrengen van lak.

Rubberdoeken: de rubberdoeken zorgen voor een nauwkeurige druk- en onberispelijke inktoverdracht. Wij bieden een gevarieerd assortiment aan de beste kwaliteit voor alle toepassingen.

Rubberrollen: voor de fabricage van de rollen worden uitsluitend in de fabriek geteste rubberverbindingen gebruikt, zodat de inkt- en bevochtigingsrollen drukresultaten van hoge kwaliteit garanderen over een lange gebruiksduur.

 • Saphira - Westland

Perschemie: de chemische producten helpen u om uitstekende drukresultaten af te leveren. Het assortiment bevat reinigingsproducten, bevochtigingsoplossingen, alcoholvervangers en andere chemische producten.

Materiaal voor drukpersen: ook inzake inktbakfolie, wasdoeken en spraypoeders is alleen het beste goed genoeg. Ook in dit segment voldoet Saphira aan alle eisen en behoeften.

Meer info

 • Prinect

  De geïntegreerde druk- en mediaworkflow Prinect verbindt alle afdelingen van uw drukkerij tot een intelligente fabriek.
  meer

 • Onderdelen

  Niets garandeert de werking van onderdelen op uw machines meer dan orginele Heidelberg service parts.
  meer

 • Ampersand

  In Ampersand, het periodiek relatiemagazine van Heidelberg Benelux, leest u visies van ondernemende mensen in de grafimedia- en communicatiebranche.
  meer