Ontvang een offerte

Verbruiksgoederen voor drukpersen.

  • Een uitgebreid assortiment verbruiksgoederen van uitstekende kwaliteit voor uw drukpersen
  • Zorgvuldig geselecteerd en getest door experten
  • Specifiek ontworpen voor uitzonderlijke resultaten en maximale efficiëntie

De beste uitrusting voor perfecte drukresultaten.

In ons assortiment vindt u alles wat u nodig hebt voor perfect drukwerk: van inkten, lakken en rubberdoeken tot reinigingsproducten:

Drukinkten: wij leveren inkten voor klassieke en UV-procedés en speciale inkten, van kits voor CMYK-processen tot gemengde inkten.

Lakken en vernissen: het ruime assortiment lakken en vernissen beschermt de producten niet alleen, maar zorgt voor een verfijnde afwerking. In dit assortiment vindt u het juiste product voor het perfect en gelijkmatig aanbrengen van lak.

Rubberdoeken: de rubberdoeken zorgen voor een nauwkeurige druk- en onberispelijke inktoverdracht. Wij bieden een gevarieerd assortiment aan de beste kwaliteit voor alle toepassingen.

Rubberrollen: voor de fabricage van de rollen worden uitsluitend in de fabriek geteste rubberverbindingen gebruikt, zodat de inkt- en bevochtigingsrollen drukresultaten van hoge kwaliteit garanderen over een lange gebruiksduur.

  • Saphira - Westland

Perschemie: de chemische producten helpen u om uitstekende drukresultaten af te leveren. Het assortiment bevat reinigingsproducten, bevochtigingsoplossingen, alcoholvervangers en andere chemische producten.

Materiaal voor drukpersen: ook inzake inktbakfolie, wasdoeken en spraypoeders is alleen het beste goed genoeg. Ook in dit segment voldoet Saphira aan alle eisen en behoeften.

Meer info

Hoe kunnen we u helpen?

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig. * Deze velden zijn verplicht.