Verbruiksgoederen voor drukpersen.

  • Een uitgebreid assortiment verbruiksgoederen van uitstekende kwaliteit voor uw drukpersen
  • Zorgvuldig geselecteerd en getest door experten
  • Specifiek ontworpen voor uitzonderlijke resultaten en maximale efficiëntie

De beste uitrusting voor perfecte drukresultaten.

In ons assortiment vindt u alles wat u nodig hebt voor perfect drukwerk: van inkten, lakken en rubberdoeken tot reinigingsproducten:

Drukinkten: wij leveren inkten voor klassieke en UV-procedés en speciale inkten, van kits voor CMYK-processen tot gemengde inkten.

Lakken en vernissen: het ruime assortiment lakken en vernissen beschermt de producten niet alleen, maar zorgt voor een verfijnde afwerking. In dit assortiment vindt u het juiste product voor het perfect en gelijkmatig aanbrengen van lak.

Rubberdoeken: de rubberdoeken zorgen voor een nauwkeurige druk- en onberispelijke inktoverdracht. Wij bieden een gevarieerd assortiment aan de beste kwaliteit voor alle toepassingen.

Rubberrollen: voor de fabricage van de rollen worden uitsluitend in de fabriek geteste rubberverbindingen gebruikt, zodat de inkt- en bevochtigingsrollen drukresultaten van hoge kwaliteit garanderen over een lange gebruiksduur.

  • Saphira - Westland

Perschemie: de chemische producten helpen u om uitstekende drukresultaten af te leveren. Het assortiment bevat reinigingsproducten, bevochtigingsoplossingen, alcoholvervangers en andere chemische producten.

Materiaal voor drukpersen: ook inzake inktbakfolie, wasdoeken en spraypoeders is alleen het beste goed genoeg. Ook in dit segment voldoet Saphira aan alle eisen en behoeften.

Meer info

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.

Ontvang een offerte