Contact

Ontvang een offerte

10 jaar Saphira.

10 tips. Proven to perform.

Tip 3:

De onklopbare combinatie voor inktwerken.

Het inktbaksysteem speelt een centrale rol voor de productiviteit van uw (Heidelberg) drukpersen. De gebruikte materialen beïnvloeden de kwaliteit en de efficiency van de inktoverdracht naar het inktwerk aanzienlijk.

Heidelberg heeft producten ontwikkeld die de drukprestaties sterk verhogen en bijdragen aan een snelle reiniging van de pers – een belangrijke factor als het gaat om efficiency. Alle producten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd.

De voordelen

De Saphira inktbakfolies en de ink duct cheeks (gepatenteerde folies voor inktbakzijschotjes) zorgen voor een optimale inktoverdracht en supersnelle kleurwissels. Bovendien verloopt het instellen van de pers snel en eenvoudig. De inktbakfolies zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: universeel, klassiek en voor hoge oplagen.

Het Heidelberg Wash-up & Go-systeem voor de rakelbak van de rollenwasinrichting vergemakkelijkt de reiniging en maakt uw pers sneller klaar voor de volgende opdracht.

  • Hoge productiviteit dankzij Saphira inktbakfolies en ink duct cheeks en het Heidelberg Wash-up & Go systeem
  • Minder papierafval dankzij perfecte inkttransfer
  • Snelle en schone kleurwissels

Geef ook de productiviteit van uw drukpersen een boost met op elkaar afgestemde materialen. Onze specialisten beantwoorden al uw vragen.

We adviseren u graag.

Neem contact met ons op.

Gelieve het privacy beleid te aanvaarden.

Meer info

Hoe kunnen we u helpen?

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig. * Deze velden zijn verplicht.