Ontvang een offerte

Magazine.

Ampersand.

In Ampersand, het periodiek relatiemagazine van Heidelberg Benelux, leest u visies van ondernemende mensen in de grafimedia- en communicatiebranche. In brede zin. Naast technologische ontwikkelingen komen onderwerpen aan bod als marketing, samenwerking, duurzaamheid en efficiency.

Daarnaast is er aandacht voor vormgeving en typografie. Ook innovaties in het producten- en dienstenaanbod van Heidelberg Benelux worden belicht.

Klik door onze nieuwste editie of download eerdere uitgaven hieronder. Aarzel niet om ons uw opmerkingen en suggesties te sturen op redaction.bnl@heidelberg.com.

Veel leesplezier!

Uw Ampersand redactieteam

{{ media.alt }}
Een compact model dat indruk maakt

MK Masterwork heeft de nieuwe Diana Go 85 vouwdozenplakmachine gelanceerd. Deze machine, die exclusief verkocht wordt door Heidelberg, is een flexibele, compacte en productieve oplossing.

Naar het volledige artikel
Wilt u uw nabewerking nog slimmer organiseren?

Denk dan bijvoorbeeld aan uitbreiding van uw Polar snijmachine met Guillo-Crease rilstrips of de Polar 137 Autotrim M geautomatiseerde snijmachine.

Naar het volledige artikel
Kies een uitgave

Meer info

Hoe kunnen we u helpen?

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig. * Deze velden zijn verplicht.