Ontvang een offerte

Magazine.

Ampersand.

In Ampersand, het periodiek relatiemagazine van Heidelberg Benelux, leest u visies van ondernemende mensen in de grafimedia- en communicatiebranche. In brede zin. Naast technologische ontwikkelingen komen onderwerpen aan bod als marketing, samenwerking, duurzaamheid en efficiency.

Daarnaast is er aandacht voor vormgeving en typografie. Ook innovaties in het producten- en dienstenaanbod van Heidelberg Benelux worden belicht.

Klik door onze nieuwste editie of download eerdere uitgaven hieronder. Aarzel niet om ons uw opmerkingen en suggesties te sturen op redaction.bnl@heidelberg.com.

Veel leesplezier!

Uw Ampersand redactieteam

{{ media.alt }}
70 Jaar. Vier het mee!

Om de ‘zeventig jaar mijlpaal’ te vieren, biedt Heidelberg haar meest succesvolle geautomatiseerde combinatievouwmachine, de Stahlfolder KH 82, aan als jubileumversie in beperkte oplage.

Naar het volledige artikel
Efficiënt en vol vertrouwen produceren

“Voor het onderhoud van ons park hebben we gekozen voor een servicecontract van Heidelberg. We zijn in de wolken: hun technici hebben veel inzicht in uiteenlopende situaties en oplossingen.”

Naar het volledige artikel
Remarketed equipment: onze vierkleuren Speedmaster XL 75 met lak

Begin 2019 werd bij Schneiders Printservice in Den Haag een vierkleuren Speedmaster XL 75 met lak geïnstalleerd. Geen gloednieuwe machine, maar een pers uit het aanbod remarketed equipment van Heidelberg.

Naar het volledige artikel
Ongekende prijs/kwaliteit

Bij VAN AS in Oud-Beijerland is recent een MK Easymatrix 106 CS stansmachine geïnstalleerd. Een primeur: VAN AS is het eerste bedrijf in Nederland waar de Easymatrix in productie ging.

Naar het volledige artikel
Kies een uitgave

Meer info

Hoe kunnen we u helpen?

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig. * Deze velden zijn verplicht.