Ontvang een offerte

Magazine.

Ampersand.

In Ampersand, het periodiek relatiemagazine van Heidelberg Benelux, leest u visies van ondernemende mensen in de grafimedia- en communicatiebranche. In brede zin. Naast technologische ontwikkelingen komen onderwerpen aan bod als marketing, samenwerking, duurzaamheid en efficiency.

Daarnaast is er aandacht voor vormgeving en typografie. Ook innovaties in het producten- en dienstenaanbod van Heidelberg Benelux worden belicht.

Klik door onze nieuwste editie of download eerdere uitgaven hieronder. Aarzel niet om ons uw opmerkingen en suggesties te sturen op redaction.bnl@heidelberg.com.

Veel leesplezier!

Uw Ampersand redactieteam

{{ media.alt }}
Meer produceren met minder persen - Twee nieuwe Speedmasters XL 106

Cartim Print in Gentbrugge, al bijna 30 jaar drukker voor drukkers, investeerde in twee 8-kleuren recto verso Heidelberg Speedmaster XL 106 vellenpersen.

Naar het volledige artikel
"Huidige markt vraagt om partnership"

Partnership. Dat is voor Davy Elsmoortel, sinds mei van dit jaar directeur van Heidelberg Benelux, het sleutelwoord voor de komende jaren. “Het ondersteunen van klanten bij het verbeteren van hun efficiency, uptime en kost per vel komt centraal te staan.”

Naar het volledige artikel
Versafire Wedding Kit: "JA!"

Hoe kun je als drukker aanstaande bruidsparen inspireren bij het realiseren van een onvergetelijk event? Bestel gratis de Versafire Wedding Kit.

Naar het volledige artikel
De nieuwe Speedmaster XL 106 6-kleuren: eenvoudiger en stabieler

Bij Vrijdag Premium Printing in Eindhoven is begin 2019 een nieuwe Speedmaster XL 106 6-kleuren geïnstalleerd. “Volgens mijn voorman drukkerij hadden we deze pers vijftien jaar eerder moeten kopen,” zegt directeur Henk Nota.

Naar het volledige artikel
Kies een uitgave

Meer info

Hoe kunnen we u helpen?

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig. * Deze velden zijn verplicht.