Versafire Wedding Kit: "JA!"

Vraag uw gratis trouwpakket aan.

Hoe kun je als drukker aanstaande bruidsparen inspireren bij het realiseren van een onvergetelijk event? Bestel gratis de Versafire Wedding Kit.

Deze kit bevat zeven verschillende uitingen die een rol (kunnen) spelen bij een bruiloft. Van de sticker voor het vrijgezellenfeest, de uitnodiging en de menukaart tot het tafelkaartje en een verpakking voor het huwelijksbedankje. De voorbeeldtoepassingen, uitgevoerd op uiteenlopende papiersoorten, laten de mogelijkheden zien die de Versafire biedt.

De bedankkaart bijvoorbeeld, illustreert de ‘eerst wit’-technologie van de Versafire EV. In deze toepassing zijn delen van het materiaal bedekt met wit als de vijfde kleur vóór CMYK. Hierdoor wordt het metaalachtige effect van het gekozen papier op andere plaatsen extra benadrukt. Of neem het koperkleurige doosje waarin het bruidspaar chocolade of een andere klein cadeautje kan doen om de gasten te bedanken. Het doosje is al gestanst en simpel in elkaar te vouwen. De Versafire maakt het eenvoudig om de uitingen te personaliseren en te veredelen, bijvoorbeeld met lak.

Zeg ook ‘Ja, ik wil’.

Bestel de Versafire Wedding Kit

Download

Meer info

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.

Ontvang een offerte