Een compact model dat indruk maakt

Diana Go 85

MK Masterwork heeft de nieuwe Diana Go 85 vouwdozenplakmachine gelanceerd. Deze machine, die exclusief verkocht wordt door Heidelberg, is een flexibele, compacte en productieve oplossing.

De Diana Go 85 zit vol met bewezen Diana-technologie en is de ideale keuze voor bijvoorbeeld commerciële drukkers die de verpakkingssector willen betreden of verpakkingsdrukkers die hun productiecapaciteit willen uitbreiden. Met een totale lengte van 9,8 meter past dit nieuwe model op een bescheiden vloeroppervlak.

De Diana Go 85 produceert bijvoorbeeld vouwkartons, kartons met vouwbodem, pochettes en diverse hoesjes. Ze verwerkt karton met een breedte van 75 tot 850 mm en gramgewichten van 200 tot 600 g/m². De maximumsnelheid is 250 m/minuut en optioneel zelfs 300 m/minuut. Naar wens is de machine uit te breiden met extra inspectie- en behandelingsmodules. De Diana Go heeft een eenvoudige, intuïtieve bediening via een touchscreen interface. De korte inrichttijden zijn indrukwekkend – zo is voor het verwisselen van een riem minder dan 60 seconden nodig.

Meer weten over de Diana Go 85?

Download

Meer info

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.

Ontvang een offerte