Ontvang een offerte

Get Smart: Heidelberg presenteert Smart Print Shop

05/24/2017

  • autonomous printing
  • push-to-stop
  • IntelliStart
  • Intelliguide

Tijdens Get Smart presenteert Heidelberg "Smart Print Shop - het antwoord van de sector op Industrie 4.0”. Steve Debloem reikt tijdens deze sessie tools aan waarbij elk grafisch bedrijf op het einde van de dag meer verkochte vellen heeft.

Net zoals in sommige andere sectoren ligt de kapitaalintensiviteit van de grafische industrie hoog. Drukken we de algemene prestatie van een drukkerij uit in Overall Equipment Effectiveness (OEE), dan stellen we vast dat er nog veel ruimte voor verbetering is.

De “topdrukkerijen” hebben een OEE (afhankelijk van hun portfolio) van 35-45%, een gemiddelde drukkerij van 20-30%. In vergelijking met cijfers uit andere sectoren met vergelijkbare kapitaalintensiviteit, is dit een zeer laag getal.

Heidelberg heeft een bedieningsconcept voor de persen ontwikkeld die de OEE van een drukpers drastisch zal verhogen. Door de complexiteit van het drukken bij de drukker weg te nemen en aan de machine over te laten, wordt de taak van de drukker/machineoperator enorm verlicht. Hierdoor kan deze zich meer concentreren op de werkelijke output van zijn machine, zodat er op het einde van de dag meer verkochte vellen zijn.

Enkele key-woorden: autonomous printing, push-to-stop, IntelliStart en Intelliguide.

Schrijf u gratis in voor deze sessie

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.