Ontvang een offerte

Sterk in postpress met Masterwork

01/24/2017

Het strategische partnership tussen Heidelberger Drukmaschinen AG en Masterwork Machinery Co op het gebied van postpress voor verpakkingsdrukwerk, krijgt steeds verder vorm.

Een van de nieuwe producten – een gezamenlijke ontwikkeling van Heidelberg en Masterwork – is de Powermatrix 106 CSB stansmachine, ideaal voor industriële verpakkingsbedrijven.

De Powermatrix 106 CSB kan optioneel uitgerust worden met het MasterSet optische registersysteem, dat de positie van het vel dynamisch aanpast. Het drukbeeld is zo altijd perfect in register met de stans. Dankzij de grote nauwkeurigheid van de stansvormen, weet de Powermatrix 106 CSB bovendien het papierafval aanzienlijk te beperken.

Ook de Promatrix 106 FC en de MK Duopress 106 FCSB veredelingsmachines zijn nieuw in het assortiment van Heidelberg.

De Promatrix 106 FC kan foliedruk en hologrammen zowel in de lengte- als dwarsrichting aanbrengen. De foliepreegsectie met 20 verwarmingszones biedt nauwkeurige controle over het proces in combinatie met een consistent hoge kwaliteit. De MK Duopress 106 FCSB kan in één drukgang hot foil aanbrengen, blind pregen, stansen en uitbreken.

Heidelberg en Masterwork hebben verder inmiddels het Diana Eye offline inspectiesysteem gelanceerd, dat sterk reflecterende materialen en hoogwaardige veredelingen (zoals hologrammen) kan controleren om de hoge kwaliteit van premiumverpakkingen te garanderen. Diana Eye, verkrijgbaar in 42 cm en 55 cm breed, combineert unieke LED-verlichtingstechnologie en een geavanceerd camerasysteem met beeldanalysesoftware.

Het Diana Eye-systeem kan het bedrukte oppervlak controleren met vier camera’s en de achterzijde van het karton met een bijkomende optionele camera. Vooral kritische lay-outelementen, zoals QR-codes, kunnen extra worden gecontroleerd met een area-camera met zeer hoge resolutie.

De modulaire en veelzijdige Diana vouwdozenkleefmachines tot slot (zoals de Diana Smart 55 en de nieuwe Diana Smart 115) zijn zowel bij grote verpakkingsgroepen als bij middelgrote producenten van vouwkarton erg in trek. De machines kunnen de belangrijkste kartonsoorten verwerken en kenmerken zich door de uitstekende productiviteit – dankzij de korte insteltijden.

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.