Ontvang een offerte

Nieuwe buurman voor Heidelberg Benelux

11/12/2016

Vanaf 1/1/2017 krijgt Heidelberg Benelux in Evere een nieuwe buurman: Drifosett Printing. De drukkerij neemt aan de Kareelovenlaan 5 de voormalige showroom van Heidelberg Benelux met de bijhorende kantoor- en magazijnruimten in gebruik.

Overigens waren beide bedrijven al praktisch buren: eerder was Drifosett gevestigd op nummer 3A, twee gebouwen verderop. Het bedrijf was op zoek naar een locatie met een grotere productieruimte. De infrastructuur plus alle voorzieningen in het Heidelberggebouw (waaronder technische aansluitingen, klimaatbeheersing, magazijn en laad- en loskades) sluiten optimaal aan bij de wensen.

Gecentraliseerde showroom in Wiesloch

De ruimtes in het gebouw van Heidelberg Benelux waren vrijgekomen door de beslissing van Heidelberg om in Wiesloch (Baden-Württemberg) zijn gecentraliseerde showroom verder uit te bouwen met alle mogelijke oplossingen en persconfiguraties voor de Europese markt. In Evere blijft wel de mogelijkheid bestaan voor demonstraties van de Prinect workflow en digital printing presses.

Verhuizen Heidelberg Benelux geen optie

Verhuizen is voor Heidelberg Benelux evenwel nooit een optie geweest. “De ligging, pal in het centrum van het land maar zonder de mobiliteits- en parkeerproblemen van de Brusselse binnenstad is een groot voordeel”, aldus Wolfgang Roth, managing director van Heidelberg Benelux. “We zijn al sinds 1980 op dit adres gevestigd en het bevalt uitstekend. Ons gebouw ligt vlakbij de E40 Brussel-Luik en enkele andere grote verkeersassen langs welke we vlot klanten in het hele land kunnen bedienen. Bovendien hebben we enkele jaren geleden grondig gerenoveerd. Zo zijn er toen 3.500 zonnepanelen en energiezuinige verlichting geplaatst, die nu zorgen voor een aangename, functionele werkomgeving met lage energie- en onderhoudskosten.”

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.