Ontvang een offerte

Drukkerij SNEL: "Een productiviteitswinst van 25 tot 30%"

09/15/2016

De nieuwe Speedmaster 8-kleuren LED UV

Drukkerij SNEL in Vottem (Luik) heeft de eerste Speedmaster 106 met LED UV droogtechnologie geïnstalleerd in de Benelux. Deze pers is uitzonderlijk efficiënt. De jobwissels nemen slechts enkele minuten in beslag en het drukwerk komt perfect droog van de pers!

Gespecialiseerd in hoogkwalitatief drukwerk, zet SNEL in op nieuwe technologieën. Ze beschikt over een gespecialiseerd prepressteam, een indrukwekkend park afwerkingsmachines en maakt sinds kort gebruik van de LED UV-technologie.

Bedrijfsleider Roland Soubras is vol lof. “Deze pers is even flexibel als een digitale pers en levert dezelfde kwaliteit als de beste offsetpersen. Ze werkt bovendien probleemloos met alle substraten, zelfs synthetische, en levert drukwerk af van verbluffende kwaliteit.” Ondertussen kreeg de drukkerij versterking van een 5-kleuren Speedmaster plus lak. Deze twee persen nemen de plaats in van vier andere! De integratie die Heidelberg aanbiedt, vergemakkelijkt het beheer aanzienlijk. “Op het vlak van technische support zijn we gerustgesteld door de professionele aanpak en de snelle reacties van Heidelberg.”

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.