Ontvang een offerte

Smart Services: Heidelberg presenteert Serviceportfolio op drupa 2016

07/11/2016

  • Digitialisering helpt mogelijke storingen nauwkeuriger voorspellen
  • Predictive Monitoring kan de beschikbaarheid van de machines met tien procent verhogen
  • Nieuwe Performance Services om de globale prestaties van drukkerijen te versterken
  • Eerste klanten al overtuigd

De digitalisering van de printmediasector geeft de meeste drukkerijen nieuwe mogelijkheden om hun efficiëntie te verhogen. En dat doet ook het innovatieve serviceaanbod van Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) in de categorieën “Technical Services” en “Performance Services”. Met 10.000 geconnecteerde machines en 15.000 softwaresystemen beschikt Heidelberg over een enorme en solide hoeveelheid data die het in staat stelt om de klanten exact te bieden wat ze nodig hebben. “Technical Services” gebruikt die kennis bij geplande onderhoudsinterventies, bij “Performance Services” ligt de focus op het verder verhogen van de productiviteit en het optimaliseren van de processen. In de stand van Heidelberg in de zone “Smart Services” op drupa vinden de bezoekers alle informatie over de serviceportfolio.

“Dankzij de digitalisering worden Big Data nu Smart Data. In het domein van het onderhoud zien we dan ook een toenemende trend naar voorspellend onderhoud. We willen onze klanten van de voordelen daarvan laten profiteren. Heidelberg heeft de voorspellende kwaliteit van het preventief onderhoud verder verfijnd, zodat niet-geplande interventies zoveel mogelijk worden vermeden. Zelfs de geplande interventies kunnen aanzienlijk worden verminderd. Dat kan de beschikbaarheid van de machines met 10 procent verhogen,” zegt Bernhard Steinel, verantwoordelijke SystemService bij Heidelberg.

Om die benadering uitgebreid onder de aandacht van de klanten te brengen, presenteert Heidelberg de verder ontwikkelde Serviceportfolio in de categorie “Performance Services” op drupa 2016:

Predictive Monitoring vermindert het aantal niet-geplande onderhoudsinterventies
Nieuwe Performance Services om de globale prestaties van drukkerijen te versterken
Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.