Ontvang een offerte

drupa 2016: Heidelberg reorganiseert aanbod digitaal drukken en focust op groeimarkten

03/03/2016

  • Wereldpremière voor de Heidelberg Primefire 106: nieuw inkjetsysteem effent de weg naar industrieel digitaal drukken
  • Volledig aanbod digitaal drukken krijgt standaard familienaam: "Fire"
  • Heidelberg Versafire CP/CV voor de rendabele productie van kleine oplagen
  • Gallus Labelfire 340 voor flexibele etikettenproductie
  • Heidelberg Omnifire 250/1000 bedrukt vrijwel elk object

Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) breidt zijn aanbod digitaal drukken voor drupa 2016 uit met een wereldpremière voor de industriële productie van digitale druktoepassingen in B1 formaat: de Heidelberg Primefire 106, ontwikkeld op basis van de geavanceerde inkjettechnologie van partner Fujifilm en het bewezen Peak Performance Platform van de eigen offsettechnologie. Kerncompetenties van Heidelberg, zoals de contactloze vellengeleider en de beproefde in- en uitlegtechnologie, werden in het nieuwe systeem geïntegreerd. Daarmee effent Heidelberg de weg voor de industriële productie van digitale druktoepassingen in een nieuwe formaatklasse. Heidelberg houdt ook rekening met de veeleisende behoeften van veel ondernemingen, voor al in de sector van de consumentengoederen. Zij willen een geïntegreerde oplossing voor een snelle, flexibele, geversioneerde of gepersonaliseerde, vraaggeoriënteerde en economische productie van innovatief drukwerk in kleine tot middelgrote oplagen om hun steeds meer gedigitaliseerde productieprocessen te ondersteunen, met een kwaliteit die niet moet onderdoen voor de standaard offsetkwaliteit. Tegelijk opent Heidelberg nieuwe bedrijfsmodellen voor gebruikers die precies aan deze vereisten voldoen.

“Met de wereldpremière van de Heidelberg Primefire 106 hebben we opnieuw een mijlpaal bereikt in onze digitale strategie: met succes samenwerken met partners om in recordtijd systemen op de markt te brengen. Dat zal onze klanten helpen om ook in de toekomst aan de groeiende behoeften van de markt in een gedigitaliseerde wereld te voldoen. Nu maken we als eerste leverancier de industriële en geïntegreerde productie van digitaal drukwerk mogelijk in onze Smart Print Shop. Daarmee openen we tegelijk nieuwe mogelijkheden voor de toekomstige groei van Heidelberg”, zegt Stephan Plenz, lid van de Raad van bestuur en verantwoordelijk voor Heidelberg Equipment, op een voorpresentatie van het nieuwe systeem.

Wereldpremière van de "Fire” productlijn: Heidelberg introduceert een standaardnaam voor het volledige aanbod digitaal drukken
Smart Print Shop: integratie van digitaal en offsetdrukken
Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.