Ontvang een offerte

Plantin en Tetterode worden Heidelberg Benelux

10/16/2015

Zoals u weet, maken Plantin en Tetterode sinds een aantal maanden deel uit van de Heidelberg familie. Dankzij de integratie met Heidelberger Druckmachinen AG bent u verzekerd van een nog sterker aanbod van machines, services, consumables en accessoires. Wij zijn hiermee in staat om onze dienstverlening naar u op een professionele manier verder uit te bouwen. Daar zijn we trots op!

Trots zijn we ook op onze nieuwe naam: Heidelberg Benelux. We gebruiken deze naam nu al in onze officiële communicatie. Vanaf 1 januari 2016 zullen de namen Plantin en Tetterode uit beeld verdwijnen (maar niet uit ons hart!) en gebruiken we overal de nieuwe naam. Ook onze visuele uitstraling verandert dan. Om de krachtenbundeling te onderstrepen, voeren we vanaf volgend jaar de huisstijl van Heidelberg. Een nieuwe naam en een nieuw uiterlijk: dat werkt bijzonder verkwikkend.

Al onze overige gegevens blijven ongewijzigd. Van uw contactpersonen tot ons telefoonnummer, adres, banknummer en handelsregister. Ook onze dienstverlening en het leveringsprogramma blijven als vanouds: we combineren nieuwe impulsen met vertrouwde kwaliteit.

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.