Remote Services & Support door experten.

  • Een uitgebreid aanbod remote services: oplossen van problemen, hulp bij toepassingen, toezicht en inspectie op afstand.
  • 24/7 toegang tot de expertise van Heidelberg wereldwijd
  • Hogere beschikbaarheid van de machines en verhoging van de productiviteit dankzij de korte reactietijd
  • 70% van alle elektronische problemen met persen die aan ons worden gemeld, worden op afstand opgelost.
  • 90% van alle problemen met Prinect/CtP Workflow Systems worden op afstand opgelost.

Snelle oplossing van problemen.

Wij helpen u problemen zo snel mogelijk op te lossen. Met dat doel beheert Heidelberg een speciale knowledge database waarin we alle mogelijke problemen registreren. Die worden permanent bijgewerkt door internationale experten op basis van ervaringen op het terrein. Zo is onze kennis altijd up-to-date en kunnen we al uw vragen competent beantwoorden en de problemen snel, efficiënt en grondig aanpakken.

Online support: Naast telefonische support bieden we een aantal online diensten aan die u onmiddellijk toegang geven tot onze expertise.

Onze Remote Services zijn gebaseerd op een eenvoudig principe: de beheerssoftware waarmee uw Heidelberg-machine is uitgerust, stelt ons in staat om talrijke servicefuncties eenvoudig via het internet uit te voeren. De Heidelberg SystemService-technicus kan u vragen hem toegang te geven tot uw systeem, bijvoorbeeld om directe bijstand te verlenen, logbestanden te analyseren, diagnoseprogramma’s uit te voeren of defecten direct online op te lossen.

Met ons automatisch waarschuwingssysteem eCall, kunt u storingen snel en eenvoudig aan de Heidelberg SystemService melden met één druk op de knop.

Meer info

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.

Ontvang een offerte