Ontvang een offerte

Predictieve monitoring.

  • Spoort storingen op voor ze uw machines blokkeren
  • Stelt u in staat om service-interventies vooraf te plannen
  • Verlaagt de kosten en verhoogt de productiviteit

Maximale beschikbaarheid van de machines

De eenvoudigste manier om storingen te vermijden is ervoor te zorgen dat ze zich niet kunnen voordoen. Dat is het doel van onze proactieve servicemaatregelen. Via predictieve monitoring houden onze experten vanop afstand permanent toezicht op uw persen via een beveiligde internetverbinding. Zo worden onregelmatigheden meteen ontdekt, nog voor ze storingen kunnen veroorzaken.

Remote Analyse: via de bestaande verbinding op afstand stuurt de pers technische gegevens naar Heidelberg, waar we onregelmatigheden onderzoeken met behulp van een big-data analyseplatform. De slimme sensortechnologie op de machine en de integratie van randapparatuur en kleurmetingssystemen leveren gedetailleerde informatie over de status van de volledige machine.

Ultramodern dataplatform: die permanente gegevensanalyse spoort anomalieën op die in de toekomst storingen kunnen veroorzaken nog voor ze de kans krijgen om uw productie te beperken. Dat voorkomt in grote mate ongeplande service-interventies. In plaats daarvan kunnen we de noodzakelijke maatregelen plannen en gebundeld uitvoeren.

We houden u regelmatig op de hoogte van de predictieve maatregelen die we hebben genomen en de status van uw machine in het algemeen. Ons doel is u maximale beschikbaarheid van uw machines te garanderen.

Meer info

Hoe kunnen we u helpen?

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig. * Deze velden zijn verplicht.