Contact

Ontvang een offerte

10 jaar Saphira.

10 tips. Proven to perform.

Tip 4:

Lang leve het rubberdoek!

Veel drukkers gebruiken inschietvellen in plaats van gekalibreerde onderlegvellen. Dat is iets goedkoper, maar gaat uiteindelijk ten koste van de drukkwaliteit.

Inschietvellen zijn immers niet overal even dik en kunnen onder invloed van vocht opzwellen. Met als resultaat: een ongelijkmatig drukresultaat. De gekalibreerde onderlegvellen van Heidelberg zijn vochtbestendig en verhogen de drukkwaliteit aanzienlijk. Ze verlengen bovendien de levensduur van de rubberdoeken en verminderen de trillingen in de pers. Het risico van schade aan de lagers wordt sterk verminderd. De onderlegvellen zijn beschikbaar in diverse dikten en formaten voor alle (Heidelberg) persen. Dankzij de kleurcodering is de dikte snel en eenvoudig te controleren.

Ook de keuze van het rubberdoek heeft een grote impact op de drukkwaliteit. Een juist rubberdoek zorgt voor optimalisatie van de inktoverdracht en verbetering van de puntweergave. Om van alle voordelen te profiteren, is het belangrijk dat het rubberdoek correct wordt aangebracht met het juiste aanspanmoment.

De voordelen

  • Stabiele puntweergave
  • Optimale inktoverdracht voor de perfecte puntweergave
  • Langere levensduur voor uw rubberdoeken
  • Verminderd risico op schade aan de lagers

Onze specialisten adviseren u graag bij de keuze van de rubberdoeken en de correcte installatie ervan, en helpen u de juiste gekalibreerde onderlegvellen te selecteren.

Verbeter uw drukkwaliteit en verminder het papierafval en de kosten.

We adviseren u graag.

Neem contact met ons op.

Gelieve het privacy beleid te aanvaarden.

Meer info

Hoe kunnen we u helpen?

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig. * Deze velden zijn verplicht.