10 jaar Saphira.

10 tips. Proven to perform.

10 jaar Saphira. Proven to perform.

U wilt schitterende drukresultaten met maximale efficiëntie? De Saphira-verbruiksgoederen zijn perfect afgestemd op uw persen en kunnen uw dagelijkse uitdagingen moeiteloos aan. U profiteert van hogere productiviteit, een langere gebruiksduur en de best mogelijke afdrukkwaliteit.
Met Saphira-verbruiksgoederen kunt u vertrouwen op tien jaar ervaring en gesofisticeerde producten. Onze experten staan u bij met raad en daad. Van in het prille begin hebben we onze knowhow gedeeld met onze klanten. Elke maand vindt u hier een van de tien exclusieve tips van onze specialisten. Alleen hier – kom dus regelmatig kijken!

Onze experten zijn altijd persoonlijk voor u beschikbaar.

We adviseren u graag.

Tip 4:

Lang leve het rubberdoek!

Veel drukkers gebruiken inschietvellen in plaats van gekalibreerde onderlegvellen. Dat is iets goedkoper, maar gaat uiteindelijk ten koste van de drukkwaliteit want de inschietvellen zijn niet overal even dik en kunnen zwellen, dat leidt tot ongelijkmatig drukken. De gekalibreerde onderlegvellen van Heidelberg verhogen de drukkwaliteit aanzienlijk. Ze verlengen bovendien de levensduur van de rubberdoeken en verminderen de trillingen in de pers. Het risico van lagerschade wordt sterk verminderd.

De keuze van het rubberdoek heeft een grote impact op de kwaliteit van de resultaten: de puntweergave verbetert en de inktoverdracht voor de perfecte puntweergave wordt geoptimaliseerd. Om van alle voordelen te profiteren, moet het rubberdoek ook correct worden aangebracht met het juiste aanspanmoment

 • stabiele puntweergave
 • optimale inktoverdracht voor de perfecte puntweergave
 • langere levensduur voor uw rubberdoeken
 • verminderd risico van lagerschade

Onze specialisten adviseren u graag bij de keuze van de rubberdoeken en de correcte installatie ervan, en helpen u de juiste gekalibreerde onderlegvellen te selecteren. Verbeter uw drukkwaliteit en verminder het papierafval en de kosten.

Tip 1:

Saphira GTT Anilox-rasterwalsen en Saphira-lakken.

Meer informatie

Teaserbox_500x500px_Preview_Secret_01
Teaserbox_1000x500px_Secret_02

Tip 2:

Hard tegen inktresten, zacht voor de tegendrukplaten.

Meer informatie

Tip 3:

De onklopbare combinatie voor de inktbak.

Meer informatie

Teaserbox_1000x500px_Secret_03

We adviseren u graag.

Neem contact met ons op.

Gelieve het privacy beleid te aanvaarden.

Meer info

 • Prinect

  De geïntegreerde druk- en mediaworkflow Prinect verbindt alle afdelingen van uw drukkerij tot een intelligente fabriek.
  meer

 • Onderdelen

  Niets garandeert de werking van onderdelen op uw machines meer dan orginele Heidelberg service parts.
  meer

 • Ampersand

  In Ampersand, het periodiek relatiemagazine van Heidelberg Benelux, leest u visies van ondernemende mensen in de grafimedia- en communicatiebranche.
  meer