Wilt u uw nabewerking nog slimmer organiseren?

Polar

Wilt u uw nabewerking nog slimmer organiseren? Denk dan bijvoorbeeld aan uitbreiding van uw Polar snijmachine met Guillo-Crease rilstrips of de Polar 137 Autotrim M geautomatiseerde snijmachine.

De Polar 137 Autotrim M is speciaal ontwikkeld voor het snijden van etiketten. Waar bij concurrerende systemen de drukvellen eerst voorgesneden moeten worden, biedt Polar een uiterst robuuste, volautomatische snij-oplossing via Autoturn. De drukvellen worden tot stroken en vervolgens tot etiketten gesneden. Polar Autotrim M biedt bovendien de mogelijkheid voor tussensnedes, waarbij het snijafval automatisch wordt verwijderd. De insteltijden zijn ultrakort dankzij Compucut. Met 4 snijcycli per minuut en een bijna dubbele output, wint Polar het ook qua snelheid van de concurrentie.

Met het gepatenteerde Guillo-Crease transformeert u elke snijmachine snel en gemakkelijk tot een kosteneffectieve rilmachine. De resultaten zijn zeer goed op diverse materialen. In vergelijking met traditionele rilmachines zijn de kosten van Guillo-Crease zonder meer gunstig. U heeft de kosten al na een of twee keer toepassen terugverdiend! Kortom: Guillo-Crease biedt nieuwe kansen om uw klanten toegevoegde waarde te bieden. Er zijn vier verschillende rilstrips die, afhankelijk van het te rillen materiaal, ingezet kunnen worden:

  • Rood: voor materiaal van 200-500 g/m² (breedte van de ril: 1,5 mm)
  • Lichtblauw: voor materiaal van 500-1.000 g/m² (breedte van de ril: 2,5 mm)
  • Wit: voor materiaal van 1.000-1.750 g/m² (breedte van de ril: 3,5 mm)
  • Zwart: voor materiaal van 1.750-2.250 g/m² (breedte van de ril: 4,5 mm)

Bestellen kan op onze eShop.

Download

Meer info

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.

Ontvang een offerte