Ontvang een offerte

"Huidige markt vraagt om partnership"

Davy Elsmoortel

Partnership. Dat is voor Davy Elsmoortel, sinds mei van dit jaar directeur van Heidelberg Benelux, het sleutelwoord voor de komende jaren. “Het ondersteunen van klanten bij het verbeteren van hun efficiency, uptime en kost per vel komt centraal te staan.”

“In de huidige ‘digitale economie der dingen’ spelen harde data een steeds belangrijkere rol. Ook voor de drukwerkindustrie zijn daarmee nieuwe kansen ontstaan, vooral als het gaat om efficiëntieverbetering. Daarvoor moeten hard- en software, de processen, onze service en verbruiksgoederen optimaal op elkaar afgestemd zijn.”

OEE

“Bij Heidelberg richten we ons steeds meer op het ondersteunen van klanten bij het verhogen van de gemiddelde efficiëntie van machines, de zogenaamde Overall Equipment Effectiveness (OEE). In de grafische industrie ligt het huidige gemiddelde, afhankelijk van de gemiddelde oplage, rond de 25 procent. In andere sectoren ligt de OEE echter significant hoger. We zijn ervan overtuigd dat bij veel grafische bedrijven een forse toename realistisch is. Daartoe gaan we jarenlange partnerships aan.” (...)

Pakketten

Meten is weten en dit is al op verschillende vlakken bewezen. Heidelberg heeft verschillende pakketten samengesteld, te beginnen bij Lifecycle Smart waarbij er een optimale verbinding wordt gemaakt tussen Consumables en Service tot Subscription Plus, het meest uitgebreide pakket.

Download

Meer info

Hoe kunnen we u helpen?

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig. * Deze velden zijn verplicht.