Ampersand.

Ons relatiemagazine.

Ampersand.

In Ampersand, het periodiek relatiemagazine van Heidelberg Benelux, leest u visies van ondernemende mensen in de grafimedia- en communicatiebranche. In brede zin. Naast technologische ontwikkelingen komen onderwerpen aan bod als marketing, samenwerking, duurzaamheid en efficiency.

Daarnaast is er aandacht voor vormgeving en typografie. Ook innovaties in het producten- en dienstenaanbod van Heidelberg Benelux worden belicht.

Klik door onze nieuwste editie of download eerdere uitgaven hieronder. Aarzel niet om ons uw opmerkingen en suggesties te sturen op redaction.bnl@heidelberg.com.

Veel leesplezier!

Uw Ampersand redactieteam

Hogere output & betere efficiency

Van Elst Grafische Afwerking, gevestigd in Apeldoorn, investeerde dit jaar in twee vouwmachines: een Heidelberg Stahlfolder BH 82 en een TH 82.

Naar het volledige artikel
MK Easymatrix 106 vlakstansmachine: Snel en nauwkeurig.

“De technische evolutie inzake het stanswerk heeft ons ertoe aangezet in een MK Easymatrix 106 te investeren,” aldus productiemanager Mattias Verhaeghe van L.capitan, The coprinting company.

Naar het volledige artikel
Een winnende strategie

Imprimerie Schlimé kocht dit jaar een Heidelberg Speedmaster CX 75 4-kleurenpers met lak om zich voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst. Het is de eerste pers van dit type die in de Benelux werd geïnstalleerd.

Naar het volledige artikel
Enorme productiviteitswinst met Multicolor en Anicolor

Bij Drukkerij Leeflang in Arnhem is recent een 7-kleuren Heidelberg Speedmaster SX 52 met lak geïnstalleerd. Eind vorig jaar werd reeds een nieuwe 8-kleuren XL 75 met lak in gebruik genomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingsdrukwerk voor met name de veterinaire en farmaceutische industrie.

Naar het volledige artikel
Kies een uitgave

Meer info

  • Ampersand Service

    Wenst u een exemplaar te ontvangen of zijn uw adresgegevens gewijzigd?
    Naar het formulier

  • Feedback

    Laat ons weten wat u van Ampersand vindt en in welke onderwerpen u geïnteresseerd bent. We kijken uit naar uw reacties en voorstellen.
    Schrijf ons