Ampersand.

Ons relatiemagazine.

Ampersand.

In Ampersand, het periodiek relatiemagazine van Heidelberg Benelux, leest u visies van ondernemende mensen in de grafimedia- en communicatiebranche. In brede zin. Naast technologische ontwikkelingen komen onderwerpen aan bod als marketing, samenwerking, duurzaamheid en efficiency.

Daarnaast is er aandacht voor vormgeving en typografie. Ook innovaties in het producten- en dienstenaanbod van Heidelberg Benelux worden belicht.

Wilt u meer weten over een onderwerp uit dit nummer van Ampersand? Is er een specifiek onderwerp dat u graag behandeld wilt zien. We kijken uit naar uw reacties en voorstellen.

Schrijf naar de redactie

Optimale efficiency met Prinect Business Manager

“Deze allround Management Information System (MIS) oplossing voor het optimaliseren van alle processen in grafische bedrijven, is echt een fenomenaal.”

Naar het volledige artikel
Services: voorspelbaarheid is de toekomst

Een overzicht van de unieke en uitgebreide klantenservice die onze teams aan bedrijven uit de grafische sector aanbieden.

Naar het volledige artikel
Over passie prepress en verpakkingen

Athena Graphics kocht bij Heidelberg Benelux een Kodak Flexcel NX Wide C systeem.

Naar het volledige artikel
Breed aanbod voor het narrow websegment

Heidelberg Benelux biedt niet alleen een uitgebreid gamma voor de productie en afwerking van labels, maar ook flexo consumables.

Naar het volledige artikel
Kies een uitgave

Meer info

  • Ampersand Service

    Wenst u een exemplaar te ontvangen of zijn uw adresgegevens gewijzigd?
    Naar het formulier

  • Feedback

    Schrijf ons om ons te laten weten wat u van Ampersand vindt en in welke onderwerpen u geïnteresseerd bent. We kijken uit naar uw reacties en voorstellen.