De "Innovation Week", het event waarop Heidelberg expertenkennis deelt via een druk op de knop

09/24/2020

  • Van 19 tot 23 oktober: Innovaties in zowel het commerciële, verpakkings als labelsegment tonen het potentieel van processen te digitaliseren
  • Een hybride klanten-event dat de voordelen van digitale expertise en persoonlijke gesprekken combineert
  • Vrije registratie op: "heidelberg.com/innovationweek"
  • Digitale klantenbeleving toegankelijk via de nieuwe myHD app

Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) zet deze herfst een globale klantencampagne op poten. Goed om weten, digitaal, persoonlijk- met de “Innovation Week” van 19 tot 23 oktober, houdt het bedrijf een digitaal event met presentaties van producten en hun huidige “eye-catchers”, gesprekken over innovaties en persoonlijke digitale ontmoetingen via video chat. Onder de slogan “Unfold your potential” zal Heidelberg het potentieel dat wordt aangeboden door het digitaliseren van processes in zowel het commerciële, verpakkings als labelsegment in de schijnwerpers zetten. Het doel is om de productiviteit en het concurrentiepotentieel van de drukkerijen te vergroten. Heidelberg zal antwoorden formuleren op de uitdagingen in de drukindustrie en hoe deze klaar te maken voor de toekommst: met innovatieve technologiën, nieuwe business modellen en end-to-end oplossingen om de performantie een boost te geven.

Op deze manier tracht Heidelberg hun klanten op een snelle, flexibele en continue manier te informeren over de laatste ontwikkelingen, alsook hen de nodige ondersteuning te geven bij investeringsbeslissingen in Corona-tijden dankzij digitale formules met presentaties over de producten en hun innovaties.

Dieper op het onderwerk ingaan kan via persoonlijke conversaties in meer dan 35 landen, 30 talen en 15 tijdzones
Een nieuwe ervaring over alle kanalen heen biedt u de expertise van de technologische koploper
Makkelijke en gratis registratie
Digitale klantenbeleving toegankelijk via de myHD app
Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.

Ontvang een offerte