Succesvolle Labelexpo Europe 2019: veel vraag naar Gallus Labelmaster en Gallus Labelfire

10/08/2019

  • Première van de Digital Printbar
  • Veel Gallus-persen verkocht
  • Druk bijgewoonde live demonstraties van Gallus Labelmaster met nieuwe eigenschappen en Gallus Labelfire met Digital Embellishment Unit

Gallus, een dochteronderneming van Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg), mag een positieve balans opmaken van Labelexpo Europe 2019. Meer dan 5000 bezoekers vroegen en kregen informatie op de stand van Heidelberg / Gallus tijdens Labelexpo, die plaatsvond van 24 tot 27 september in Brussel. Vooral de live demonstraties van de Gallus Labelmaster met nieuwe en geoptimaliseerde functies en de compleet uitgeruste Gallus Labelfire-pers voor digitale printing kregen erg veel bijval. Tijdens Labelexpo Europe 2019 werden ook veel machines verkocht uit het hele productgamma.

"We zijn meer dan tevreden over onze deelname aan Labelexpo Europe 2019. Met onze live demonstraties zijn we erin geslaagd onze klanten nieuwe manieren aan te reiken om efficiënt en succesvol te produceren met Gallus in het digitale tijdperk. Bovendien winnen ze nog aan flexibiliteit," verklaart Christof Naier, General Manager Label Business bij Heidelberg/Gallus.

Er was bijzonder veel belangstelling voor de nieuwe Digital Printbar, een systeem voor inkjetprinting, specifiek ontworpen voor de digitale inktconfiguratie van dekwit. Met een printbreedte van 430 mm maakt de Digital Printbar gebruik van een op inkjet gebaseerde digitale printtechnologie. Het systeem kan flexibel worden ingezet omdat het over de hele lengte van de machine kan worden verplaatst.

Gallus Labelmaster met snel verwisselbaar, roterend stanssysteem
Gallus verkocht Labelmaster Nummer 100
Fotobijschriften
Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.

Ontvang een offerte