Ontvang een offerte

Athena Graphics investeert strategisch in het Kodak Flexcel NX Wide C systeem. Hierdoor biedt het zijn klanten een competitief voordeel aan.

06/15/2017

Recent installeerde Heidelberg Benelux een Kodak Flexcel NX Wide C systeem bij Athena Graphics in Veenendaal. Gedelegeerd bestuurder Ignace Cosaert: “Dankzij deze strategische investering bieden we onze klanten een competitief voordeel.”

“We kunnen nu een veel hogere fijnheid realiseren, zowel wat teksten betreft als lijnwerk. Bovendien zijn de beelden contrastrijker en scherper en de volvlakken mooier en krachtiger. Zeker bij hooggepigmenteerde inkten zijn de resultaten echt indrukwekkend. Doordat er minder ‘pinholes’ zijn en er met hogere densiteiten gedrukt kan worden, is de kleurweergave sowieso veel krachtiger. Veelal kan er nu met minder drukkleuren hetzelfde of zelfs een beter effect worden bereikt. Dat werkt kostenbesparend.”

Athena Graphics verzorgt op hoog niveau de prepress voor drukkers in de verpakkingsketen, veelal flexo, en voor brand owners. Het nieuwe plaatsysteem werkt met de Kodak Squarespot technologie om offset- en diepdrukkwaliteit te bekomen in flexo.

Meer weten?
Lees het volledige artikel in Ampersand 17.1 .

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.