Ontvang een offerte

"Dankzij Prinect Digital Frontend is de Versafire perfect te integreren in onze workflow en dat komt zowel de kwaliteit als de flexibiliteit ten goede."

03/13/2017

In het Noord-Hollandse dorp Zwanenburg is Drukkerij Koopmans gevestigd. De afgelopen drie jaar groeide de omzet van het bedrijf jaarlijks met meer dan 10%. Algemeen directeur Frank Koopmans: “Onze kracht zit ‘m in onze veelzijdigheid.”

Medio 2016 werd een eerste digitale printer vervangen door de Heidelberg Versafire CV. Koopmans: “Ik was zo tevreden over de machine dat ik onmiddellijk besloten heb om een van mijn andere printers, waarvan enkele maanden later het contract afliep, te vervangen door een tweede Versafire CV.

De toepassingsmogelijkheden zijn ongekend. Het is bijvoorbeeld de enige pers in haar segment die geschikt is voor vijfkleurendruk. De machine kan bovendien een ruim gamma substraten verwerken en we kunnen er drieluiken A4 op printen. Dankzij Prinect Digital Frontend is de Versafire perfect te integreren in onze workflow en dat komt zowel de kwaliteit als de flexibiliteit ten goede.”

Meer weten?
Lees het volledige artikel in Ampersand 16.1 .

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.