Ontvang een offerte

Polar bestaat 111 jaar en u ontvangt de exclusieve geschenken.

03/10/2017

In 2017 viert Polar een bijzondere verjaardag, de onderneming bestaat 111 jaar. Het bedrijf kijkt met trots terug op zijn succesvolle geschiedenis en wil zijn klanten bedanken met exclusieve geschenken.

Zo ontvangt u bij elke bestelling van een nieuwe machine gratis diverse producten die de prestaties nog verbeteren.

Dit zijn de geschenken:

Snijmachine N PRO HD U ontvangt gratis de Compucut software. PolarCompucut is geavanceerde software voor het creëren van snijprogramma’s die de voorbereidingstijd tot een absoluut minimum beperkt.

Compucut neemt de lay-out van het vel die in de prepress werd ontworpen over in de vorm van een JDF-bestand en creëert op basis daarvan een geoptimaliseerd snijprogramma. De software genereert uiteraard ook een WYSIWYG afdrukvoorbeeld van het bedrukte vel.

Snijmachine N PLUS De N PLUS-modellen worden kosteloos uitgerust met procesvisualisatie.

Procesvisualisatie toont de operator aan de hand van een grafische weergave hoe hij het materiaal moet verplaatsen. De grafische weergave van het vel is geïntegreerd in het scherm van de snijmachine en wordt getoond bij alle automatische gegeneerde snijprogramma’s. Dat vermindert het risico op fouten aanzienlijk.

Snijmachines D ECO / D PLUS De klanten die een hydraulische D-model snijmachine aankopen, ontvangen een aankoopbon van 111 euro voor het Guillo-Crease-systeem.

Guillo-Crease is een uniek rilsysteem dat uw snijmachine in een oogwenk in een rilmachine verandert.

Transomat aflader TRE Elke Transomat aflader TRE wordt uitgerust met de optie OPP.

OPP is een optische positie-indicatie die het aanleggen van de pallet vergemakkelijkt. Met dit systeem kan de pallet heel nauwkeurig worden aangelegd ten opzichte van de positie van de stapel.

Familiebedrijf wordt wereldleider in de sector van de snij- en stansmachines.

Sinds zijn oprichting 111 jaar geleden is Polar uitgegroeid van een lokale producent tot een wereldleider in de sector van de snij- en stansmachines. Dit familiebedrijf dankt haar succes onder meer aan haar talrijke innovatieve oplossingen.

Polar is vandaag wereldwijd synoniem van precieze, moderne machines met een lange levensduur. Naast supersnelle snijmachines bevat het productgamma ook onderdelen en systemen die de snij- en stansprocessen optimaliseren, waaronder de PACE-software, die machines en grijpsystemen met elkaar verbindt om de processen te automatiseren. Het “Digital Cutting” systeem biedt sinds kort tal van snij- en afwerkingsopties met behulp van lasertechnologie.

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.