Ontvang een offerte

drupa 2016: “Simply Smart” is de digitale toekomst van de printmediasector

01/26/2016

Onder het motto “Simply Smart” presenteert Heidelberg op drupa de gedigitaliseerde en industrieel georganiseerde drukkerij als een essentieel element voor succesvolle bedrijfsmodellen in de toekomst.

  • “Smart print shop” toont geïntegreerde en genetwerkte drukkerij
  • “Smart services” verhogen de beschikbaarheid en de productiviteit
  • “Smart collaboration” staat voor een innovatieve aanpak van samenwerking
  • Samenwerking combineert expertise en versnelt de ontwikkeling – Heidelberg werkt samen met partners op drupa om baanbrekende oplossingen voor te stellen in Düsseldorf en Wiesloch-Walldorf

“Smart print shop” toont geïntegreerde en genetwerkte drukkerij

De meeste Heidelberg-producten zijn al geschikt voor het integreren en automatiseren van drukkerijprocessen. De Prinect print en media workflow van Heidelberg vormt de basis voor geïntegreerde communicatie tussen systemen en machines. Hij focust op de slimme integratie van offset- en digitaal drukken, bijkomende automatisering van alle productieprocessen, integratie van commerciële processen en het opnemen van de klanten in de workflow. Via Prinect biedt Heidelberg zijn klanten ook de mogelijkheid om tegelijk offset- en digitale technologieën te gebruiken op basis van een gebruiksvriendelijk en geïntegreerd proces. Bovendien breidt het bedrijf zijn portfolio digitaal drukken voortdurend uit. In het kader hiervan zullen Heidelberg en Fujifilm op drupa een gezamenlijke ontwikkeling voorstellen in de vorm van een nieuw, uiterst productief op inkjettechnologie gebaseerd digitaal printsysteem voor industrieel, commercieel en verpakkingsdrukwerk.

“Prinect is de basis voor geïntegreerde communicatie in de drukkerij en tussen de drukkerij en zijn klanten en leveranciers," zegt Stephan Plenz, lid van de raad van bestuur, verantwoordelijk voor Heidelberg Equipment. De integratie wordt bijvoorbeeld ondersteund door het nieuwe Prinect-portaal, dat de communicatie tussen drukkerij en klant sterk vereenvoudigt en transparanter maakt; door de nieuwe Prinect Web Shop, die de stap naar online activiteiten vergemakkelijkt voor drukkerijen; en door de Prinect digital front end, die kan worden gebruikt om digitale printsystemen in de globale workflow van de drukkerij te integreren. “Zo helpen we de gedigitaliseerde en genetwerkte drukkerij realiteit worden.”

Dit betekent dat in de “smart print shop” van de toekomst het productieproces geautomatiseerd en kostengeoptimaliseerd zal zijn en dat de machines de instelprocessen zelf uitvoeren, omdat ze van bij het begin toegang zullen krijgen tot voor de productie relevante gegevens. Maar ook het beheer voor de controle van de bedrijfsprocessen is geïntegreerd, zodat de drukkerijen hun klant rechtstreeks toegang kunnen geven tot de productieprocessen.

“Smart services” verhogen de beschikbaarheid en de productiviteit
“Smart collaboration” staat voor een innovatieve aanpak van samenwerking
Samenwerking combineert expertise en versnelt de ontwikkeling - Heidelberg werkt samen met partners op drupa om baanbrekende oplossingen voor te stellen in Düsseldorf en Wiesloch-Walldorf
Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.