Ontvang een offerte

Ampersand 15.2

12/03/2015

Het is bijna zo ver: vanaf 1 januari 2016 verdwijnen de namen Plantin en Tetterode uit beeld. We gaan dan overal onze nieuwe naam Heidelberg Benelux gebruiken. Ook de huisstijl zal veranderen. Onze Managing Director Wolfgang Roth vertelt in deze Ampersand daar meer over.

Natuurlijk is er in het magazine ook weer volop aandacht voor inspirerende interviews met grafische ondernemers. Waar de een kiest voor specialiseren (“Want dan kun je excelleren”), zet een ander juist in op een breed aanbod van diensten.

Een thema dat in veel verhalen terugkeert, is duurzaamheid. Om met een van de geïnterviewden te spreken: “duurzaamheid zit in het DNA van al onze medewerkers.” En wat denkt u van deze uitspraak: “Het meest duurzame drukwerk, is géén drukwerk.”

Andere terugkerende thema’s zijn de steeds korter wordende levertijden (“wat we om 13.00 uur drukken, gaat om 18.00 uur al de deur uit”) én de kracht van offset in combinatie met digitaal. De enthousiaste testimonials over de Heidelberg Linoprint onderstrepen dat. Verder wil een van de ondernemers het goedkope imago van digitaal drukwerk omkeren, waarbij een glansrol is weggelegd voor digitaal veredelen.

Ampersand 15.2: bedrijfsreportages
Ampersand 15.2: andere onderwerpen
Abonnement
Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.