Ontvang een offerte

Samenwerking Heidelberg Benelux en Gallus

12/03/2015

Met genoegen kondigen we aan dat Heidelberg Benelux en Gallus, een van 's werelds toonaangevende partners voor labelprinters, hebben besloten hun krachten te bundelen. De overeenkomst omvat de verkoop van machines, consumables en onderdelen evenals alle technische diensten.

Zoals u wellicht weet, maken zowel Gallus als Heidelberg Benelux deel uit van de Heidelberg familie. Deze logische en versterkende samenwerking is in het voordeel van u, onze klant.

Met het oog op het maximaliseren van voordelen voor de klant, zet Gallus zich volledig in om de flexibiliteit van de druk- en verwerkingsprocessen te verzekeren. Het ontwerp van de machines is open en modulair. Ook het gebruik van state-of-the-art technologieën en aanverwante producten (zoals zeefdrukplaten en inkjet inkten) heeft de volle aandacht. Daarnaast heeft Heidelberg Benelux al meer dan 100 jaar ervaring met het ondersteunen van professionals in de grafimedia-industrie.

We zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap ons in staat zal stellen om nieuwe kansen te creëren en we zien ernaar uit om onze samenwerking met u, onze klant, verder uit te breiden.

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.