Ontvang een offerte

Grafisch Bedrijf Bokhorst: "Bijzonder waardevol advies en begeleiding"

02/06/2017

Directeur Sven Bokhorst: “Als we ingewikkelde vragen krijgen, schakelen we altijd met de specialisten van Heidelberg Benelux. Voor ons is het advies en de begeleiding die we van hen krijgen bijzonder waardevol.”

Grafisch Bedrijf Bokhorst in Nunspeet werkt voor verpakkingsproducenten (vouwdozen maar ook rondkartonnage), eindklanten in de voedingsmiddelenindustrie, retail en het regionale bedrijfsleven.

Wat de verpakkingen betreft, richt het bedrijf zich meer en meer op voedingsmiddelen. Vanzelfsprekend voldoet het bedrijf aan alle eisen op dit gebied. Toch blijven er vrijwel dagelijks uitdagingen op hun pad komen. Directeur Sven Bokhorst: “Als we ingewikkelde vragen krijgen, schakelen we altijd met de specialisten van Heidelberg Benelux. Voor ons is het advies en de begeleiding die we van hen krijgen bijzonder waardevol.” Het verpakkingsdrukwerk wordt gemaakt op een vijfkleuren Heidelberg Speedmaster CD 102 met lak. “De CD 102 is voor ons nog steeds de perfecte pers. De kwaliteit en productiesnelheid zijn hoog, de omsteltijden kort en het gamma te bedrukken materialen heel erg breed. We kunnen zelfs tot 1 mm dik bedrukken.”

Contacteer Heidelberg Benelux

Wij verheugen ons op uw bericht. Om snel op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we wat informatie nodig.

* Deze velden zijn verplicht.